GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

LOKANTACILIKTA KADIN ELİ

LOKANTACILIKTA KADIN ELİ

Günümüz Türkiyesinde Kadınlar her iş kolunda kendilerini göstermektedirler. Bunlardan biride Akhisarda zencefil yemekleri işletmesini çalıştıran Neslihan Sadık.

Günümüz Türkiyesinde Kadınlar her iş kolunda kendilerini göstermektedirler. Bunlardan biride Akhisarda zencefil yemekleri işletmesini çalıştıran Neslihan Sadık.

Akhisar paşa mahallesinde hizmet veren ev yemekleri ile iddalı olan zencefil ev yemekleri işletmecisi Neslihan Sadık ev yemeklerinin lezzetini tatmak gerekir dedi. Akhisar paşa mahallesinde 2015 yılından beri hizmet veren işletme sahibi Neslihan Sadık  Zencefil yemek evini  hakkında bilgiler verirken kendinden de bahsederek sözlerine şöyle başladı. Sadık Akhisar doğumlu Makedonya göçmeniyim, Zencefil ev yemeklerini  daha önceden burada hizmet veriyordu,  benim hayalimde böyle bir yerdi Biz burayı Ali beyden devraldık. Tabi zencefil Alibeyin bir projesiydi fakat benim uzun yıllar kendi kafamda tasarladığım ve hayal ettiğim bir işti. Ben dedimki evet ben burayı  tek başıma götürebilirim diye bu yola çıktım. Burada ev yemekleri çeşitlerimiz var evde yaptığımız yemekler evde yemek yapılan tencerelerede yapılan usul ile Kuru fasülyeden patetesli köfte ve hünkar beğendisine kadar zzeytinyağlılar ile birlikte 20 şçeşide kadar yemek çıkarıyoruz. Burada çalışan 2 bayan arkadaşımızda var bunlardan biri ile uzun yıllardır çaılşıyoruz artık o emektar gibi oldu yanımızda her şeye beraber karar veriyoruz. Okul zamanlarında da okuldan öğrencilerden stajer  alıp onlarıda eğitmeye çalışıyoruz, burada bir aile gibi devam ediyoruz. Zencefil yemeklerinin lezzetini tatmak isteyen müşterilerimize ev ve iş yerlerine servis götürüyoruz. İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi bana göre çok büyük bir hedef, çünkü hakikaten sfırdan bir yere gelmek hiç kimsenin desteği olamadan bir yere gelmek gerçekten  daha  verimli  çalışıyorsun daha özverili oluyorsun gelen müşterilerin ilede aile şeklinde kucaklaşıyorsun. Bundan sonra çok fazla büyütmeyi düşünmüyorum  yani buradaki sistem çok güzel. Büyüdüğü zaman biraz daha farklı oluyor iş üretimi, insanları yönetmek daha zor, takibi zor diye düşünüyorum bu sistem güzel böyle devem ediyorum. Zencefil yemeklerinin lezzetini tatmak isteyen hakikaten  ev yemeklerinin tamak tadını almak isteyen müşterilerimizi  bekliyoruz. Ev yemeklerinin tamak tadı hakkında Zencefil ev yemekleri olarak iddalıyız, gelip tatmak müşterilerimizin tercihidir? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ