MAÇA HAKEM KARARLARI DAMGASINI VURDU?

MAÇA HAKEM KARARLARI DAMGASINI VURDU?

BAŞLADIĞI GİBİ BİTMEDİ. MAÇA HAKEM KARARLARI DAMGASINI VURDU?

Maça ev sahibi T.M Akhisarspor  çok hızlı başladı ve dakikalar 13´ü gösterdiğinde Serginho, Bilal Kısa´nın asistini geri çevirmedi ve Başakşehir önünde takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda oyunu daha çok rakip sahaya yıkan Akhisarspor birçok pozisyonda son vuruşu iyi yapamadığı için gol sesi gelmedi. İkinci yarıya Eljero Elia, adeta takımını devreye 1-1 başlatan golü 46. dakikada buldu ve maça eşitlik geldi.

68. dakikada Başakşehirli Emre Belözoğlu sarı kart gördü. Dakikalar 75´i gösterdiğinde Edin Visca, Alparslan Erdem´in pasında topu ağlara gönderdi ve Başakşehir maçta öne geçti. Bu gole Akhisarsporlu oyuncular top oyun alanını terkettiği gerekçesiyle uzun süre itiraz etti ama hakem gol olduğuna karar verdi. Golü getiren pozisyon öncesi Elia´nın topu oyun alanından mı dışarıdan mı çevirdiği tartışmaları yaşandı. Yayıncı kuruluş BeIN Sports´un piero görüntülerine göre top dışarıdan çevrildi. Bu pozisyonun devamında Elia, topu Alparslan´a verdi, Alparslan´ın asistiyle Visca golü attı.

83´TE AKHİSAR 10 KİŞİ KALDI 
Maçtaki son aksiyon 83. dakikada yaşandı ve Akhisarsporlu Miguel Lopes, yaptığı müdahale sonucunda direkt olarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçta başka gol sesi çıkmayınca Başakşehir, Akhisarspor´u 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Başakşehir, puanını 56 yaptı ve 1 maç fazlayla 1. sıraya yükseldi. Akhisarspor ise haftayı 34 puanda kapattı ve 11. sırada kaldı.

TM AKHİSARSPOR: 1 - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 2

STAT: Spor Toto Akhisar
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Serkan Çimen

AKHİSARSPOR: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Larsson (Dk. 70 Olcan Adın), Serginho, Bilal Kısa, Eray Ataseven (Dk. 77 Bia), Muğdat Çelik, Seleznov (Dk. 85 Henrique)
BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Da Costa (Dk. 46 İrfan Can Kahveci), Epureanu, Alparslan Erdem, Visca, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Elia (Dk. 77 Napoleoni), Adebayor (Dk. 85 Bajic)

GOLLER: Dk. 13 Serginho (Teleset Mobilya Akhisarspor), Dk. 47 Elia, Dk. 75 Visca (Medipol Başakşehir)
KIRMIZI KART: Dk. 83 Miguel Lopes (Teleset Mobilya Akhisarspor)
SARI KARTLAR: Dk. 22 Muğdat Çelik (Teleset Mobilya Akhisarspor), Dk. 69 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ