MAHALLE MUHTARLARI TOPLANTISI YAPILDI

MAHALLE MUHTARLARI TOPLANTISI YAPILDI

“Akhisar Kaymakamlığı Muhtarlar Toplantısı” İlçe Kaymakamı Sabit Kaya başkanlığında 13 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Akhisar Park İçi Sinema Salonu’nda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, daire amirleri ve muhtarlar katılım gösterdi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Kaya, muhtarların daire amirleri ile birlikte ortak çalışma içerisinde olması gerektiğini belirterek ihtiyaç, sorun ve öneriler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasının kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi açısından önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca muhtarların toplantıya katılımlarından dolayı her birine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan mahalle muhtarları; imar, elektrik, yol, su, güvenlik, eğitim ve sağlık konularında sıkıntılarını dile getirerek sorunların çözümleri için taleplerini Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ilettiler. İstişareler sonrasında toplantı noktalandı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu toplantı sonrasında “Akhisar Kaymakamı Sayın Sabit Kaya’nın başkanlığında, kurum amirlerinin de katılımıyla muhtarlarımız ile toplantı gerçekleştirdik. Hizmetlerin verimli ve sağlıklı şekilde vatandaşlarımıza ulaşabilmesi için muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerinin yer aldığı sosyal medya paylaşımını yaptı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU