MAHALLELER ARASI ULAŞIM KOLAYLAŞTI

MAHALLELER ARASI ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Bakımsız durumda olan yolları yenileyerek vatandaşları konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Göcek Mahallesi ile Yayakırıldık Mahallesi arasında 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor.

Bakımsız durumda olan yolları yenileyerek vatandaşları konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Göcek Mahallesi ile Yayakırıldık Mahallesi arasında 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Yollarda bulunan engebeleri ortadan kaldıran, vatandaşları kışın çamurdan, yazında da tozdan kurtaran çalışma için Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar ilçesi Göcek Mahallesi ile Yayakırıldık Mahallesi arasındaki yaklaşık 3 buçuk kilometrelik yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan ile birlikte mevcut yolda yürütülen çalışmaları inceledi.

Teşekkür Etti

Yapılan çalışmanın ardından mahalleler arası ulaşımın kolaylaşacağını belirten Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ