MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER´İN 8 EYLÜL KUTLAMA MESAJI

MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER´İN 8 EYLÜL KUTLAMA MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde her türlü yokluk, kıtlık ve imkânsızlık içerisinde Aziz Milletimizin bağımsız ve hür yaşama sevdası ile 19 Mayıs 1919´da Samsun´dan başlattığı Kurtuluş Savaşı 30 Ağustos 1922´de kazanılan büyük zafer ile taçlanmıştı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde her türlü yokluk, kıtlık ve imkânsızlık içerisinde Aziz Milletimizin bağımsız ve hür yaşama sevdası ile 19 Mayıs 1919´da Samsun´dan başlattığı Kurtuluş Savaşı 30 Ağustos 1922´de kazanılan büyük zafer ile taçlanmıştı.

Hadlerini aşarak geçici olacağı gün gibi aşikar kalış sürelerini her türlü vahşetle uzatmaya çalışan bedbahtlar Türk askerinden İzmir´e doğru kaçarken güzel Manisa´mızı ateşe vermiş, gelecek nesillerimize bırakacağımız pek çok tarihi değerimizi yakmışlardır. 

Milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak muzafferiyetin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyetini yüceltmenin ve güçlendirmenin gururunu yaşarken, çalışkan ve fedakar Manisalı hemşerilerimiz de yaşadıkları şehri tarımı, sanayisi ve ekonomisi ile ülkesinin lokomotif illerinden biri yapmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Tarih boyunca Milletimizin başarıları hep kıskanılmış, her türlü hileye rağmen Milletimiz üzerinde oyun oynayanların heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Bundan sonra da hiç kuşkusuz olacak olan budur.

Milletimizin vatan ve bağımsızlık sevdası ile gösterdiği kahramanlığın 95´inci yıldönümü gururunu yaşadığımız bugünlerde, Manisa´mız için özel önem ve değer taşıyan 8 Eylül Günümüzü kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”