MASKİ AKHİSARLI MUHTARLARI DİNLEDİ

MASKİ AKHİSARLI MUHTARLARI DİNLEDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlar ile belediye arasında köprü konumunda olan muhtarlarla iletişimi sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlar ile belediye arasında köprü konumunda olan muhtarlarla iletişimi sürdürüyor.  İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Akhisar ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını ileten Çakır, istek ve talepleri dinledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçedeki mahalle muhtarları ile koordinasyonu sıkı tutarak, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Akhisar ilçesi, Selçikli, Dağdere, Seğirdim, Kapaklı, Çamönü, Zeytinliova, Atatürk ve Medar Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Ziyarette, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürü Serdar Özgedik, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Aybars Özbilgin de hazır bulundu.  Daire Başkanı Serpil Çakır, muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını ileterek, tek tek istek ve talepleri dinledi, sorun yaşanan konular ile ilgili gerekli notları aldı.

?Muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz?

MASKİ Genel Müdürlüğünün 17 ilçede de vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Çakır, ?Mahalle muhtarlarımızla istişare ederek, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaret gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız hakkında görüşleri alıyoruz. İstek ve talepleri dinliyoruz. Amacımız, 17 ilçede de vatandaşlarımız ile aramızdaki en önemli köprü konumunda olan muhtarlarımızı dinleyerek, hizmetlerimizi eksiksiz ve noksansız bir şekilde ulaştırmaktır? dedi.   


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM