Maski´den, Tiyenli Mahallesi´ne Ek Yağmur Suyu Hattı

Maski´den, Tiyenli Mahallesi´ne Ek Yağmur Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesi´nde yağışlı havalarda vatandaşların yaşadıkları mağduriyeti ortadan kaldırmak için ek yağmursuyu hattı döşedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların yağmur sularından olumsuz etkilenmemesi için yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara´nın Tiyenli Mahallesi´nde mevcut yağmur suyu hattına ek hat döşeyerek su birikintilerini ortadan kaldırdı.

?Mahallemizin Bir Sorunu Daha Çözüldü?

MASKİ tarafından yapılan ek yağmur suyu hattı sayesinde bir sorunun daha ortadan kalktığını belirten Mahalle Muhtarı Reşat Doğan, ?Yağmur suyu hat döşemesi mahallemiz için çok iyi oldu. Mahalle arasından geçen yağmur suları evlerin zeminlerine zarar veriyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü´nden Allah razı olsun, sorunumuzu ortadan kaldırdı. Herhangi bir sorun olduğunda MASKİ´ye bildirdiğimizde hemen gelip çalışma yapıyorlar. Çok memnunuz. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun´a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”