MEHMET ALİ ERDAYIOĞLU AKBUĞA´YI ZİYARET ETTİ

MEHMET ALİ ERDAYIOĞLU AKBUĞA´YI ZİYARET ETTİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve meclis aday arkadaşları ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´yı ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve meclis aday arkadaşları ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´yı ziyaret etti. ATSO Başkan Adayı Erdayıoğlu kapıda karşılamalarından dolayı Akhisar Ziraat Odası Başkanı,Yönetim kurulu ve Meclis üyelerine teşekkür etti.                                   

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar Ziraat Odasının ilçemizin en önemli odası olduğunu belirterek Akbuğa´yada başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Akhisar ?ın tarımı hakkında karşılıklı görüştüler.Amaçlarının Akhisar ekonomisini büyütmek olduğunu söyleyen Erdayıoğlu ? En önemli projemiz Akhisar Organize Sanayi Bölgesinin alanını büyütmek, bu konuyla ilgili projemiz de şuan da hazır.? Dedi.Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa da Akhisar için her zaman taşın altına ellerini koyacaklarını belirterek Erdayıoğlu´na seçimlerinde başarılar diledi.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM