MERT ZÜCCACİYE´NİN İFTARINA YOĞUN İLGİ

MERT ZÜCCACİYE´NİN İFTARINA YOĞUN İLGİ

Akhisar Merkez Çarşı esnaflarında olan 53 yıllık Züccaciyeci İş Adamı Tahsin Yorgun, geleneğini bozmayarak Merkez çarşı esnafına ve Akhisar halkına Can Köftede iftar verdi.

Akhisar Merkez Çarşı esnaflarında olan 53 yıllık Züccaciyeci İş Adamı Tahsin Yorgun,  geleneğini bozmayarak Merkez çarşı esnafına ve Akhisar halkına Can Köftede  iftar verdi. Akhisar´da yarım asırdır züccaciye esnaflığı yapan İş adamı Tahsin Yorgun,  Satış Müdürleri kızı Gül ve oğlu Mert Yorgun ile birlikte iftara katılanları karşıladı. Her yıl Ramazan ayı içerisinde iftar vermeyi gelenek haline getiren Yorgun ailesi,Merkez çarşıda bulunan Can Köftede yaklaşık 1500 kişiye  iftar verdi. Yorgun Ailesi yemeğe merkez çarşı esnafının ve halkın katılmasından dolayı  çok mutlu olduğunu söyledi.  İş adamı Tahsin Yorgun ? Mübarek Ramazan ayı içersinde merkez çarşıda bulunan Can köftede  bu yılda yine şu mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde Akhisarlı hemşehrilerimiz ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yorgun ailesi olarak Gelenek haline getirdiğimizi iftarımıza katılan

esnaf arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah´a Şükür  bu birlik ve beraberlik iftarımızı gelenek haline getirerek her yıl  yapıyoruz, Nasip olursa da devam edeceğiz. Allah kabul etsin? 53 yıllık esnaf ve iş adamı Tahsin Yorgun´un  kızı İşletme Müdürü Gül Yorgun ise ?11 ay´ın Sultanı Mübarek Ramazan ayı paylaşma yardımlaşma ayıdır. Bizler Yorgun ailesi olarak her yıl gelenek haline getirdiğimiz esnaf la halkla iç içe birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ramazan ayında en güzel duygu paylaşmak ve bir lokmayı bölüşmek Yüce rabbime şükürler olsun ki bizlere yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bu mutluluğu yaşattı. İnşallah ömrümüz olduğu sürece bu iftarlarımızı yapacağız. Allah yaptığımız ve yapacağımız hayır ve iftarları kabul etsin. Katılan tüm esnaf ve Akhisar halkına teşekkür ederiz? dedi. Çarşamba Pazarında Mert Züccaciye Sahibi Tahsin Yorgun´un oğlu Mert Yorgun ise ?Bizleri tekrar 11 ayın sultanı ramazan ayına kavuşturan yüce rabbimize şükürler olsun. Yorgun ailesi olarak  Ramazan ayının paylaşma ayı olduğu için bir iftar düzenledik, Rabbim nasip ederse bu iftarlarımızı her yıl düzenleyerek halkımız ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Halkımız ile hep birlikte paylaşarak açtığımız oruçlarımızı yaptığımız iftarlarımızı Allah kabul etsin? dedi.

 Ezanların okunması ve topun patlaması ile açılan oruçlar, yapılan iftardan sonra  okunan  yemek duası ile son buldu. İftara katılanlar Yorgun ailesi fertlerine teşekkür ederek hayırlarının kabul olması dileklerinde bulundular.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ