EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

“MESLEKİ EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

“MESLEKİ EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü imzaladılar.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen protokol imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi  ve İlke Endüstriyel Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı BAC , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir SAYGILI,  Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serkan DÜGAR ve Müdür Yardımcısı Serdar KABAYEL katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM protokol imza töreninde yaptığı konuşmada “Mesleki eğitimin önemine dikkat çekerek mesleki eğitim gören öğrencilerimizin, mesleki deneyim edinmeleri ve teorik eğitimlerini aldıkları mesleklerde uygulama yapabilmesi, yeteneklerini geliştirmesi,  mesleki deneyim elde ederek tecrübe kazanmalarını önemsiyoruz.” dedi.

İş dünyasının ihtiyaç duyduğu, insan kaynağının yetiştirmesine ve insan kaynağının niteliğinin arttırılmasının önem taşıdığını vurgulayan Süleyman ERDEM, Mesleki Teknik Anadolu Liselerinden mezun olan öğrencilerimizin donanımlı bir şekilde çalışma hayatına atılabileceğini ve böylece istihdama katkı sunacağını ifade etti.

İmzalanan bu protokol ile “Ustalık Telafi Programı” kapsamında mevcut çalışanlara çalıştıkları alan ile ilgili ustalık belgesi kazandırması amacıyla çalışanların eğitimlerine başlanmış olup,  hem işletme hem de okullarımız fayda sağlayacaktır. Eğitim takipleri Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılacak olup, çalışanların da işletmelerinde eğitimlerine devam edeceklerini belirttiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI