EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

Mevlid-i Nebi ve Siyer Yarışması

Mevlid-i Nebi ve Siyer Yarışması

Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve örnekliğinin doğru bir şekilde anlatılması amacıyla Akhisar Ülkü Ortaokulunda Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi.

Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve örnekliğinin doğru bir şekilde anlatılması amacıyla Akhisar Ülkü Ortaokulunda  Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi.Ülkü Ortaokulu öğrenci ve velileri Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmeni   Fehim DEMİR  tarafından Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve Mevlid Kandili konusunda bilgilendirildi.Programda İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rıfat YEŞİLTAŞ´ın  Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayan etkinlik öğrenciler  Harun ÇAKIR,Ömer ÇAKIR ve Abdurrahim ÖZ´ün ilahileri ile devam etti.İHL meslek dersi öğretmeni Fehim DEMİR  Ülkü Ortaokulu öğrencilerine Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlemekten büyük  mutluluk duyduğunu dile getirdi.Ortaokul öğrencilerimizin bizi bu şekilde can kulağı ile dinlemelerinden,onlara Mevlid Kandilini anlatma fırsatı bulmaktan çok mutlu oldum ,dedi.

Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerince okul içinde düzenlenen ?222 Soruda Hz.Muhammed? konulu Siyer yarışması sınıflarda büyük heyecan yarattı.Okul Müdürü Cafer TETİK; ?Okul idaremizce 1000 adet kitapçık temin edilip 5.6.7. ve 8.sınıftaki tüm öğrencilerimize dağıtıldı.Bugün de her şubenin 1.gelenleri ile okul genelinde siyer yarışması düzenledik.Yarışmaya katılan öğrencilerimize idaremizce Akhisarspor atkısı hediye edildi.1.gelen ekibe 100 TL´lik kırtasiye çeki ile ödüllendirildi.Etkinliğimizin sponsor firmaları Yurttur ve Kardeşler Şekerleme´ye teşekkür ederim.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ