MEZARLIKLARA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

MEZARLIKLARA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan mezarlıkların temizliği, bakım ve onarım çalışmaları, pandemi sürecinde uygulanan tam kapanma döneminde de aralıksız sürüyor.

Mezarlıklar Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kendi tesislerinde ürettiği çiçekler de mezarlıklara dikilmeye başlandı.

İl genelinde bulunan mezarlıkların temizliği, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, pandemi önlemleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde de çalışmalarını aksatmıyor. Mezarlıklar Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklara çiçek dikim çalışmalarına da başlanıldı. Şehitlerimizin mezarlarını da kapsayan çalışmalarla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı Süs Bitkileri Üretim Tesisi'nde üretilen çiçekler il genelindeki mezarlıklara dikilmeye başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mezarlıklar Daire Başkanı Hakan Göktaş, "Pandemi sürecinde uygulanan tam kapanma nedeniyle vatandaşlarımız bu bayramda ebediyete intikal etmiş yakınlarını ziyaret edemeyecekler. Buna rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu doğrultuda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra, çiçek dikimi çalışmalarımızı da başlattık. Tam kapanma sürecinin tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız huzur içerisinde ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret edebilirler" dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ