GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI

MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI

İl genelinde mezarlıkların temizliği, bakımı ve düzeni noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İl genelinde mezarlıkların temizliği, bakımı ve düzeni noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesindeki mezarlıklarda ağaç budama, temizlik ve yabani ot ilaçlaması yaptı.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesi çalışma programını il genelindeki mezarlıklarda yoğunlaştırdı. Manisa merkezindeki mezarlıkların temizliği ve ilaçlamasıyla çalışmaya başlayan ekipler, Akhisar ilçesinde çalışmalarına devam etti. Akhisar merkez ve mahalle mezarlıklarında ağaç budama, temizlik ve yabani ot ilaçlaması yapan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, uzayan otların biçim işlemini de gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatlarıyla çalışmaların tüm ilçelerde yapılacağını belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirbaş, Ramazan Bayramı öncesi çalışmaları tamamlamak için yoğun bir şekilde işlemlerin gerçekleştirildiğini söyledi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ