MEZARLIKLARIN BAKIM VE TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

MEZARLIKLARIN BAKIM VE TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Büknüş Mahalle Mezarlığının bakım ve temizliğini gerçekleştirirken, Kent Estetiği Daire Başkanlığı da, mezarlıktaki ağaç ve çalıların budamasını gerçekleştirdi.

İl genelindeki mezarlıkların bakım ve temizliğini hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Büknüş Mahalle Mezarlığında bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından mezarlığın bakım ve temizliği yapılırken, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından da mezarlıkta bulunan ağaç ve çalıların budaması yapıldı. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan Büknüş Mahalle Muhtarı Turgut Gülüm, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama da ise, vatandaşların manevi duygularını yoğun olarak yaşadığı mezarlık alanlarının, temiz ve huzurlu bir görünümde olabilmesi için çalışmalara devam edecekleri belirtildi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU