MHP´ DEN BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

MHP´ DEN BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

Akhisar MHP İlçe Teşkilatınca Cuma pazarında iftar yemeği düzenlendi.

Akhisar MHP İlçe Teşkilatınca Cuma pazarında iftar yemeği düzenlendi.

Akhisar MHP İlçe Teşkilatınca Cuma pazarında düzenlediği iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Akşam ezanının okunması ve iftar topunun atılması ile okunan dua  ile birlikte yaklaşık 3 Bin-3bin 500  kişinin katıldığı iftarda iftarlar açıldı. MHP ilçe teşkilatınca düzenlenen iftara MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili adayları Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, MHP Manisa İl başkanı, yönetimi, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı,yönetimi  Akhisar ülkü ocakları başkanı, yönetimi,çevre ilçe belediye başkanları MHP  kadın kolları başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. İftar programında konuşan Akhisar İlçe Başkan vekili Halil Öksüz şöyle dedi; ? Sayın İl başkanım, MHP Grup Başkanvekilim, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım, İl Ülkü Ocakları Başkanım, Akhisar Ülkü Ocak Başkanım, İlçe başkanlarım, İlçe ocak başkanlarım, milletvekili adaylarımız, dava arkadaşlarım, değerli misafirlerimiz. Manisa il başkanlığı tarafından düzenlenen 17 ilçede 17 iftar programı çerçevesinde Akhisar´da tertiplediğimiz İftar programımıza hoş geldiniz.

?Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı Hakk´a şükrediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Aziz dava arkadaşlarım, değerli misafirler, yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir. Yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmakla mümkündür. İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur. Millet olarak, mukaddesatımızın yol göstericiliğinden asırlarca hiç ayrılmadık. Sabırla, huşuyla, kutsallarımıza, kabullerimize ve inançlarımıza sahip çıktık, toz kondurmadık ve onlara göz bebeğimiz gibi baktık. Bizi bir arada tutan ve bin yıllık kardeşlik hukukunun teminatı olan ilkelerden hiç ayrılmadık. Türkiye Cumhuriyeti´nin baki kalması ve milli şuurun uyanık kalması için her daim nöbetteyiz ve olacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Rabbimden Ramazan´ımızı hakkıyla idrak etmemizi, niyetlerimizden ve gayretlerimizden sorumlu olacağımız, sonucun ise yalnızca Allah´ın rızasını kazanmak ve Allah´ın takdirinde olduğunun bilinciyle hareket edeceğimiz bir şuura, daha fazla sahip olmamıza vesile olmasını diliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, vatanımız, her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış Türk devleti? Gözyaşının, kanın, savaşın ve kargaşanın eksik olmadığı bir coğrafyada yaşıyoruz. Bütün bu zorluklar yüzünden bu coğrafyanın bir tek çakıl taşından vazgeçecek değiliz. Türkiye Cumhuriyeti bu coğrafyada güçlü bir devleti olduğu müddetçe varlığını sürdürebilir. İçte ve dışta tezgâhlanan oyunlar karşısında Türkiye´de yaşayan her fert hamaseti bir kenara bırakıp bir İngiliz, bir Alman ve Amerikalı gibi düşünmeyip, bir Türk evladı gibi düşünerek kenetlenmeli. Şu günlerde ona ihtiyacımız var. 15 Temmuz´u yaşadık. 15 Temmuz´da bu ülke nasıl milli birlik ve milli şuurla birbirine kenetlendiyse, o atmosferin bu ülkede devam etmesi gerekiyor.

Devlet-i ebed-müddet kılmayı şiar edinen ülkücüler, Türk milliyetçileri, vatanseverler, bu ülkeyi karşılıksız sevenler, bu ülkede ?Ne mutlu Türk´üm diyenlerin? son kalesi olan MHP´liler MHP´ye inansın. MHP olduğu müddetçe ve Devlet Bahçeli partinin başında olduğu sürece bu oyunlara izin vermeyecek, vermeyeceğiz. Ülkedeki bulunan fitne fesat ateşini söndüreceğiz. Birlik ve beraberliği tesis edeceğiz.

Bunun için biz ??İnadına önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben demeye devam edeceğiz?  Ne Mutlu Türküm Diyene. MHP İçe başkanı Halil Öksüz´ün konuşmasından sonra sırayla MHP Manisa Miletvekili adayları da birer konuşma yaptılar. Programın sonunda çekilen hatıra fotoğrafından sonra hastanede yatan ilçe başkanı İbrahim Uğurlu´yu ziyarete gittiler.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK