MHP PEKMEZCİDE ASKER UĞURLAMASINA KATILDI

MHP PEKMEZCİDE ASKER UĞURLAMASINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetim kurulu üyeleri pekmezci Mahallesinde yapılan asker uğurlamasına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetim kurulu üyeleri pekmezci Mahallesinde yapılan asker uğurlamasına  katıldı. Akhisar Pekmezci Mahallesinden askere gidecek olan 25 gençi askere uğurladı. Ccoşku ile karşılanan MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal  25 genci vatani görevlerini yapmak üzere Peygamber Ocağı´na uğurlama töreninde gördüğü manzara karşısında duygulanan Ahmet Namal ve yönetim kurulu üyelerikatıldığı askeruğurlamasında MHP İlçe bakanı Ahmet Namal Bizde bu vatan millet aşkı varken bu milleti kimse parçalayamaz diyerek başladığı sözlerine ?Askerine Peygamberinin ismini veren Mehmetçiğim diyen, asker ocağına Peygamber Ocağı diyen bir milletin evlatları. Dedeleri, ecdadı vatan borcunu yerine getirdi.

Bugün de torunları düğüne gider gibi, Halaya gider gibi şenlik içinde uğurlanan bu vatanın evlatları.. Türk Milleti böyle necip, böyle güzel bir millet. Biz bu milletin ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Biz sıradan diğer milletler gibi gün geçiren toplum olamayız.

 Askere giden gençlerimizi şanlı bayrağımızın altında, düğüne gider gibi uğurluyoruz onlarla gurur duyuyoruz. Değerli Pekmezcili hemşehrilerim  Sizlerde bu şuur olduktan sonra, çocuklarınızda bu şuur olduktan sonra, bu milleti kimse bölemeyecek, parçalayamayacak. Kardeşlik hukukumuza kimse zarar veremeyecek.Sevgili gençler bu Milletin, memleketin sizlere ihtiyacı var. Bu memleketin, bu memleketi karşılıksız seven sizin gibi genç delikanlılara ihtiyacı var. Şan ve şerefle dolu Türk Milleti, bundan sonra da öyle olacaktır. Burada evlatlarını  askere yollayan anaları babaları görüyorsunuz. Göğüslerini kabartmış, çocukları anlı şanlı giyinmiş, sanki düğüne giden, sanki Halaya giden insanlar gibi uğurluyorlar. Yarınlar bizimdir, yarınlar Türk Milletimindir. Gençlerimizin, askerlik vazifesini yerine getirip kazasız belasız gidip dönmelerini diliyorum. Sağlıkla gidin, sağlıkla gelin? dedi. Pekmezci Mahalle sakinleri MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal a ve yönetim kurulu üyelerine kadın kollları başkanı ve MHP li bayanlara teşekkür ederek her zaman


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU