MHP´li Aday Adayı Ensivri; ?Hayvancılığın Gelişimi İçin Önemli Bir Adım´

MHP´li Aday Adayı Ensivri;  ?Hayvancılığın Gelişimi İçin Önemli Bir Adım´

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Veteriner hekim Doğan Ensivri, Akhisar´da İl Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ve Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünce gerçekleştirilen Damızlık koç dağıtım törenine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday  Adayı Veteriner hekim Doğan Ensivri, Akhisar´da İl Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ve Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünce  gerçekleştirilen Damızlık koç dağıtım törenine katıldı.

Koyun ve Keçilerde verimliliği geliştirme amaçlı Akhisar Hayvan pazarında gerçekleştirilen Damızlık Koç dağıtım töreninde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili İsmail Kaya, Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kılıç ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´da yer aldı.

Törenin ardından besiciler ile bir araya gelen MHP´li aday adayı Veteriner Hekim Doğan Ensivri, daha öncesinde sivil toplum örgütlerinde aldığı görevlerde bu konu üzerinde bakanlıktan taleplerinin olduğunu ifade eden Ensivri, ?Akhisar´da hayvancılığın gelişimi için yapılmış güzel bir hizmet. 85 Besicimize hibe edilen bu koçlar mutlaka faydalı olacaktır. İl ve İlçe Müdürlerimize bu çalışmalarından dolayı bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum? dedi.

Damızlık koçların bakım ve aşılarının önemli olduğunu belirterek tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR