MİLLET İTTİFAKININ MECLİS LİSTESİ TANITILDI

MİLLET İTTİFAKININ MECLİS LİSTESİ TANITILDI

Millet İttifakının Akhisar Belediye meclis listesi aday tanıtım toplantısı Akhisar İyi parti ilçe teşkilatında yapıldı.

Millet İttifakının Akhisar Belediye meclis listesi aday tanıtım toplantısı Akhisar İyi parti ilçe teşkilatında yapıldı. Millet İttifakının Belediye başkan adayı Besim Dutlulu, İyi Parti ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu,CHP ve İyi parti ilçe teşkilatı ve partililer katıldı. Başkan Kındıroğlu konuşmasında; ?Değerli basın mensupları,bildiğiniz üzere 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CUMHURİYET HALK PARTİSİ ile İYİ PARTİ arasında oluşturulan MİLLET İTTİFAKI kapsamında Akhisar ilçemizde Belediye Başkan adayının CUMHURİYET HALK PARTİSİ tarafından belirlenmesine karar verilmiştir. Aynı kapsamda 4 adet meclis üyeliği adaylığının da İYİ PARTİ tarafından belirlenmesi kararlaştırılmıştır. Bu sebeple partimiz, Akhisar´ın ekonomik, fiziki, kültürel ve sosyal durumunu dikkate alarak Akhisar´ımıza en iyi şekilde hizmet edecek 4 meclis üyesi adayını belirlemiştir. Meclis üyesi adaylarımızın kısa özgeçmişlerini sizlerle paylaşmak istiyorum;

Gökhan KÖSE

1978 yılında Soma´ da doğdu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Sistemleri Anabilim dalında aldı. Halen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Felsefe Bölümü 4. Sınıf öğrencisidir.

2006 yılına kadar özel sektörde mühendis ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2006 yılından bugüne dek danışmanlık, gıda ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 2 şirketin kurucu ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir.

2006-2009 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Zeytin Yetiştiriciliği ve Değerlendirilmesi Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak hizmet verdi. 2011 ? 2013 yıllarında Gıda Mühendisleri Odası Manisa Kurucu İl temsilcisi olarak görev yaptı.

Mustafa Ali KINDIROĞLU

1971 yılında Akhisar´ın Ballıca köyünde doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk ve Orta Öğrenimini Ballıca İlköğretim Okulunda tamamladı. Eğitim hayatından sonra 1994 yılında zeytin tarımı ve sofralık zeytin ticaretine atıldı.25 yıldır Ballıca Mahallesinde bulunan işletmesinde sofralık zeytin çeşitleri üretimi yaparak Anadolu´ nun tamamında faaliyet gösteren 100´ ü aşkın bayisine satmaktadır.

İyi Parti Akhisar İlçe teşkilatında kurucu üye olarak görev almıştır.

İbrahim Emre URSAVAŞ

1980 yılında Akhisar´ da doğdu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Akhisar´ da, lise eğitimini ise Manisa´ da tamamladı. Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. 2005 yılından bu yana Akhisar´ da ticari faaliyetlerle uğraşmaktadır. 2005 ? 2007 yılları arası Demokrat Parti İlçe gençlik kolları başkanı olarak görev yapmıştır.

Nurullah ZAĞLI

1959 yılında Gördes´ te doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk, orta ve Lise eğitimini Akhisar´ da aldı. Dokuz Eylül Üniversitesinde Edebiyat Bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Sazoba İ.Ö.O, Kayalıoğlu İ.Ö.O ve Namık Oğul Lisesinde okul müdürü olarak görev yaptı. 2008 yılında emekli olduktan sonra ticaret hayatına atıldı. Halen Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar şube başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.?dedi. Daha sonra konuşmaya başlayan Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, herkese teşekkür ederek çok güzel bir uyum yakaladıklarını belirtti. ?Çok değerli insanlar meclis listemize girdi. İçimize sindi. Bundan sonra konuşma zamanı değil çalışma zamanı. Hep beraber çok güzel şekilde çalışacağız. 1 Nisan´dan sonra Akhisar´da yapacağımız çok iş var. Akhisar´da kazanılacak bir seçimimiz var. Biz tüm Akhisar´ın oylarına talibiz. Her mahalle bizim mahallemiz,her sokağı bizim sokağımız,her sorun bizim çözmemiz gereken bir sorun.?dedi.   

 

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK