Milletvekili Uğur Aydemir; ?14 yılda Manisa´ya 4.4 milyar TL destek verdik?

Milletvekili Uğur Aydemir; ?14 yılda Manisa´ya 4.4 milyar TL destek verdik?

TBMM KİT Komisyon Başkanı, 26.dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve 27.dönem milletvekili adayı Uğur Aydemir, 26.dönem AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 27.dönem milletvekili adayı Mehmet Ali Özkan ile birlikte Kırkağaç ilçesinde vatandaşlarla bu

TBMM KİT Komisyon Başkanı, 26.dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve 27.dönem milletvekili adayı Uğur Aydemir, 26.dönem AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 27.dönem milletvekili adayı Mehmet Ali Özkan ile birlikte Kırkağaç ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Kırkağaç İlçe Başkanı Erdoğan Kılınç´ın da katıldığı ziyaretlerde Milletvekili Uğur Aydemir, Kırkağaç esnafını ziyaret etti. Ardından Kırkağaç İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan Aydemir´e ayrıca AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Kırkağaç Belediye Başkanı İsmail Gedüz de eşlik etti.

SON 14 YILDA MANİSA´YA 4,4 MİLYAR TL DESTEK VERDİK

İller Bankası A.Ş. yerel yönetimlerin talepleri ve bu talepler kapsamında verdikleri yetkiler doğrultusunda, kentsel alt ve üst yapı ihtiyaçları için projeler geliştirmekte, bu projelerin yapımı için finansman ve teknik destek sağladıklarını ifade eden Milletvekili Uğur Aydemir, ?Manisa´daki yerel yönetimlere 2003-2016 döneminde Genel Bütçe´ den ayrılan 3 Milyar 410 Milyon TL?lik payla birlikte İller Bankası A.Ş.´nin bu dönemde Manisa´ya yaptığı 1 Milyar 6 Milyon TL´lik yatırıma yönelik sağladığı kredi ve hibe ile destek miktarını toplam 4 Milyar 416 Milyon TL´ye ulaştırdık. İller Bankası A.Ş. tarafından 2003-2016 yıllarında 372 adet iş için 975 Milyon TL kredi, 31 Milyon TL hibe olmak üzere toplam 1 Milyar 6 Milyon TL tahsis edilmiştir. Atık su sektöründe 4 adet, üstyapı sektöründe 1 adet ve diğer altyapı sektöründe 6 adet olmak üzere sözleşme bedeli 288 Milyon TL olan toplam 11 adet iş devam etmektedir. Harita sektöründe 23 adet, içme suyu sektöründe 9 adet,  imar planı sektöründe 11 adet, atık su sektöründe 14 adet ve üstyapı sektöründe 39 adet olmak üzere 257 Milyon TL maliyetli toplam 96 adet iş bitirilmiştir. İl, ilçe belediyeleri ve il özel idaresine 01.01.2003-31.10.2016 döneminde toplam 3 Milyar 410 Milyon TL pay tahakkuk etmiş, kesintiler düşüldükten sonra 3 Milyar 21 Milyon TL ilgili belediyelere ve il özel idaresine gönderilmiştir? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR