Milletvekili Uğur Aydemir, Gıda ve Tekstilciler sitesini ziyaret etti

Milletvekili Uğur Aydemir, Gıda ve Tekstilciler sitesini ziyaret etti

TBMM KİT Komisyon Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili ve 27.dönem 2.sıra milletvekili adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Gıda ve Tekstilciler Sitesini ziyaret etti.

TBMM KİT Komisyon Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili ve 27.dönem 2.sıra milletvekili adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Gıda ve Tekstilciler Sitesini ziyaret etti. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili Uğur Aydemir, ilk olarak Gıda ve Tekstilciler Sitesi yönetim kurulunu ziyaret etti. Ardından Aydemir ve ekibi Gıda İmalatçıları sitesinde yer alan esnaflar ile bir araya gelerek talepleri yerinde inceledi.

Ardından Aydemir ve ekibi, Akhisar´da tekstil üzerine ciddi yatırımlar yapan ulusal firma TYH Teksil fabrikasını ziyaret ederek, şunları kaydetti, ?İlçemizde büyük yatırımlar yapmayı ve istihdam sağlamayı planlayan yöneticiler ile toplantı gerçekleştirdik. Akhisar´ımıza katma değer sağlayan firmaların destekleyicisi olmaya devam edeceğiz? dedi. Aydemir, yine Tekstilciler sitesinde bulunan Erdost tekstil firmasını ziyaret ederek çalışmaları ve ilçemize yapacakları yeni yatırımları hakkında istişarelerde bulundu. Milletvekili Uğur Aydemir, daha sonra Saruhanlı ilçe ziyareti için Akhisar´dan ayrıldı.

AK Parti´nin Akhisar´a büyük önem verdiğini vurgulayan Aydemir, ?Akhisar bugüne kadar ne talep ettiyse hepsini hükümetimiz ziyadesiyle yaptı. Gürdük Barajı, Çamönü Barajı, Çevreyolu, Zeytin İhtisas OSB, Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu inşaatı Akhisarlıların hizmetine sunuldu. Bunlar gibi 20´ye yakın hizmet var? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ