Milletvekili Uğur Aydemir, güçlü Türkiye için destek istedi

Milletvekili Uğur Aydemir, güçlü Türkiye için destek istedi

Adalet ve Kalkınma Partisi 27.dönem 2. Sıra milletvekili adayı, TBMM KİT Komisyon Başkanı ve 26.dönem AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Gençlik Kollarının düzenlediği 3. Geleneksel sahur programında gençlerle ve vatandaşlar bul

Adalet ve Kalkınma Partisi 27.dönem 2. Sıra milletvekili adayı, TBMM KİT Komisyon Başkanı ve 26.dönem AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Gençlik Kollarının düzenlediği 3. Geleneksel sahur programında gençlerle ve vatandaşlar buluştu.

Günün sonunda Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Kadın kolları başkanı Aynil Yavaş, Milletvekili Adayı Güzide İçen Kasap ile birlikte Sarıgöl ilçesinde teşkilatın düzenlediği iftar programı öncesinde vatandaşlarımızla hasbihal etti. Aydemir, ?24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti´ye verilecek her oy ile Türkiye şahlanacak inşallah? dedi ve vatandaşlardan Güçlü Türkiye için destek istedi.

MANİSA´YA ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME ALANINDA 1,73 MİLYAR TL YATIRIM YAPTIK

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi arasındaki karayolu trafiğini daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirecek olan İstanbul-Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ülkenin gerçekleştirmek olduğu mega projelerden birisi olduğunu ifade eden Milletvekili Uğur Aydemir, ?384 km otoyol ve 49 km bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 km uzunluğundaki proje Yap-İşlet-Devret modeli ile gerçekleştirilmektedir. Yapımı tamamlanarak 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle trafiğe açılmış olan Osmangazi Köprüsü  252 m kule yüksekliğine ve 35,93 m tabliye genişliğine sahiptir. 1.550 m orta açıklığı ve toplam 2.682 m boyu ile Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4.sırada yer almaktadır. Proje başlangıcı olan Gebze-Orhangazi-Bursa arasındaki 78 km.lik kesimin Gebze-Gemlik Kesimini oluşturan 52 km´lik kısmı tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Projenin tamamı Aralık 2018´de bitirilecektir. Sözleşmeye Göre Bitiş Yılı 2020´dir? dedi.

Proje tamamlandığında İstanbul İzmir arası 8 saatten 3,5 saate, İstanbul Bursa arası 2,5 saatten 1 saate, İstanbul Eskişehir arası da 4 saatten 2,5 saate ineceğini kaydeden Aydemir, ?Zaman ve enerji tasarrufu ile bölgemiz ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız bir katma değer kazanacaktır. Yolun geometrik standardının yetersizliğinden kaynaklanan trafik kazalarında azalma sağlanacaktır? dedi.

Öte yandan Aydemir, Ege Bölgesini İç Anadolu bölgesine ve devamında Doğu ve Güneydoğu´ya otoyol konforu ile bağlayacak olan 573 km uzunluğundaki güzergahta etüt ve proje çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

ANKARA - İZMİR YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU PROJESİ

Proje Bedelinin 9,5 milyar TL olduğunu kaydeden Aydemir, ?Ege Bölgesini ve güzergah üzerindeki illeri Yüksek Hızlı Tren ağı ile Anadolu´ya bağlayacak önemli bir demiryolu projesidir.Proje tamamlandığında 824 kilometre olan güzergâh 624 km´ye, 14 saat olan seyahat süresi ise 3 saat 30 dakikaya düşecektir.Ankara (Polatlı)?Afyonkarahisar kesiminde altyapı inşası, Afyonkarahisar?İzmir kesiminde ise bölüm bölüm ihale hazırlıkları ve altyapı yapım çalışmalarına devam edilmektedir? dedi.

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ