MİLLİ ARA İYİ DEĞERLENDİRİLİYOR

MİLLİ ARA İYİ DEĞERLENDİRİLİYOR

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor UEFA EURO Elemeleri karşılaşmaları sebebiyle verilen milli arayı Şehir Stadyumu´nda gerçekleştirdiği idmanla değerlendiriyor.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor UEFA EURO Elemeleri karşılaşmaları sebebiyle verilen milli arayı Şehir Stadyumu´nda gerçekleştirdiği idmanla değerlendiriyor. Yılmaz Atabarut Tesisleri´ndeki bakım sebebiyle Şehir Stadyumu´nda idmana çıkan Mehmet Altıparmak yönetimindeki takım,Giresunspor mağlubiyetini unutarak milli maç arasını Eskişehirspor´la oynayacağı karşılaşmaya hazırlanarak geçiriyor.Kaybettiği 3 puanla ligteki liderliğini 1 puanla bırakıp 4. Sıraya gerileyen Akigolar´ın gözü yine zirvede. Yeşil- siyahlı ekibin kadrosunda Giresunspor karşılaşmasında aldığı kırmızı karttan dolayı cezalı konuma düşenTheódór Elmar Bjarnason Eskişehir mücadelesinde yer alamayacak.Arnavutluk Milli Takımına seçilen Sokol Çikallashi herhangi bir sakatlık yaşamadığı taktirde Eskişehir karşılaşmasında forma sahibi olabilecek. Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde teknik ekip 32 yaşındaki deneyimli forvet Ergin Keleş´i Eskişehir karşılaşmasında forvet hattında değerlendirecek.Arnavutluk Milli Takımında forma giyen Çikalleshide form kaybı olmadığı gibi kondisyonundaki artışta gözlerden kaçmıyor. Taha Yalçıner haricinde de takımda başka eksik bulunmamakta.

ANTRENMAN HALKA AÇIK YAPILDI

Akhisarspor Şehir Stadyumu´ndaki idmanını vatandaşların arasında yaptı. Halka ve basına açık olan antrenman çalışmalarında takıma moral vermek için gelen vatandaşlardan bazıları saha kenarında ısınma ve koşu yaparak günlük sportif faaliyetlerine devam etti. Taraftar grubu ve takım arasındaki uyum tekrar gözler önüne serildi.

ALTIPARMAK, ?TAKIMDA EKSİK YOK?

Eskişehir karşılaşması öncesi çalışmalara tam gaz devam eden Akhisarspor´da Taha Yalçıner haricinde eksik yok.Halka ve basına açık antrenman öncesi Teknik Direktör Mehmet Altıparmak takım üzerine ?7 Haftalık periyot geçti, bu periyodun özellikle son döneminde çok iyi maçlarımız oldu ama son oynanan Giresun maçı hem skor olarak hem istediğimizi yansıtma anlamında bize çok yakışmadı. Giresunspor gerçekten bu ligin iyi takımlarından, belki puan olarak 2 puanda gözüküyordu ama bütçe olarak bizim çok çok üzerimizde kurulmuş bir takım.Belki bulunduğu yerden dolayı herkesin beklentisi farklıydı ama bizimde yakaladığımız 7-8 tane yüzde yüz pozisyon olmasına rağmen  bunları değerlendiremedik. Eğer bunları değerlendirmiş olsaydık, belki ordan tekrar galibiyetle buraya dönmüş olacaktık ama dediğim gibi lig uzun bir maraton ve bu maratonda herkesin herkesi yendiği bir ligte oynuyoruz.Hiçbir maçın garantisi yok, bütün maçlar çok zor. Onun için iyi konsantre olmamız gerekiyor, iyi adapte olmamız gerekiyor ve çok çalışmamız gerekiyor. Biz konum olarak şuanda  bütün takımların hedef takımıyız, şuan gözüken o. Ondan dolayıda biz hep güçlü olacağız, bu birlik beraberliğimizi daha fazla sahaya yansıtıcağız. Tabi şuanda sakatlarında dönemsiyle bir tek Taha kaldı. Tam takım çalışmaya başladık. Formayıda kim hak ediyorsa o giyecek. Oyuncularımızla da biraz önce zaten konuştuk. Ligte alınacak muğalibiyetler felan olacak ama bizim  bir tek hedefimiz var Mayıs ayında şampiyon olmak. Bunu yapacağız. Hep beraber şampiyon olacağız.  Burda taraftarımızda artık maçlara yavaş yavaş gelemeye başladılar. Özellikle deplesmanlara gelen bütün taraftarlara, yüreği bizle beraber olan herkese, hem teşekkür ediyoruz hem bizi daha fazla desteklemelerini istiyoruz. Merak etmesinler, biz onlarla birlikte hep beraber  Mayıs ayında şampiyon olacağız. Bunun içinde buradan başlamak gerekiyor. Eskişehir maçıylada artık tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz çünkü  deplasmanlara gidiyoruz, öyle böyle her takımın taraftarları sonuna kadar destekteler, bizde burda bunu müthiş yapıyoruz ama sayımız az, bu sayının çoğalmasını istiyoruz artık.Çünkü biz başka takımlarla çalışırkende Akhisar Stadyumu´nun ful olduğunu ve o stadyumda yer kalmadığını gördük, ben biliyorum.Daha önce geldiğimizde de daha önceki takımlarımızda da bunu gördük. Bu potansiyel var sadece bunu ortaya çıkarmak gerekiyor. Bunu onlarla birlikte, bizim alacağımız galibiyetler, onların tribündeki desteğiyle yapacağız inşallah.? dedi.


Haber Kaynak : semih gürmen


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP