MÜFTÜ TÜRKMENOĞLU, BAŞKAN HIZLI´YI ZİYARET ETTİ

MÜFTÜ TÜRKMENOĞLU, BAŞKAN HIZLI´YI ZİYARET ETTİ

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nu makamında konuk etti.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nu makamında konuk etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kamu kurum ziyaretleri gerçekleştiren heyet, Belediye Başkan Salih Hızlı´yı düzenlenecek programa davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Din adamlarımız, toplumu doğru yola yönlendiren büyüklerimizdir. Toplumumuzun ahlaki ve manevi değerlerinin yeşermesinde ve güçlenmesinde en büyük etken, kıymetli din görevlilerimizdir. Sizlerin duaları ile şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için girdiğimiz bu yolda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile toplumda zengin fakir, amir memur, yaşlı genç herkesi bünyesinde toplayan, aynı safta omuz omuza hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimizi tebrik ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Bu yıl ?Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler? teması ile icra edilecek olan haftanın hayırlı olmasını dileyen Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu yarın (Çarşamba) Belediye Parkiçi Sinema Salonunda saat 14.30´da düzenlenecek olan açılış programına tüm halkı davet ettiğini ifade etti. 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”