Naci Adıyaman ve Yunus Koca Halı Saha Turnuvası sona erdi

Naci Adıyaman ve Yunus Koca Halı Saha Turnuvası sona erdi

Şırnak´ın Beytüşşebap ilçesinde 13 Ağustos 2017´de yol kesen PKK´lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan Beytüşşebap AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve korucu Naci Adıyaman ile 30 Ağustos 2015 tarihinde uğradığı silahlı saldırı

Şırnak´ın Beytüşşebap ilçesinde 13 Ağustos 2017´de yol kesen PKK´lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan Beytüşşebap AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve korucu Naci Adıyaman ile 30 Ağustos 2015 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı eczacı Yunus Koca adına Halı Saha Futbol turnuvası düzenlendi.

AK Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde bulunan Akhisar Belediyesi Çağlak Çim Sahasında başlayan Naci Adıyaman ? Yunus Koca Halı Saha Turnuvası 4 Nisan´da başladı. 12 takımın katıldığı turnuvada toplam 19 müsabaka oynandı. Turnuvanın yarı final müsabakaları 1 Mayıs günü oynandı ve StadCafe normal süresi 2-2 kalan müsabakada rakibi Hacı İshak takımını penaltılarda 3-0 yenerek finale kaldı. İkinci müsabakada ise Kömürcü rakibi Ak Gençlik takımını 4-1 yenerek StadCafe´nin finalde rakibi oldu. İki ekip StadCafe ve Kömürcü takımı dün akşam saat 20.00´de karşı karşıya geldi StadCafe rakibini 4-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Maçın ardından Şampiyon olan takıma Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kupalarını takdim ederken, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velestin ile AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal da diğer takımlara ödüllerini takdim etti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI