GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Akhisar´ın gözden eğitim kurumlarında Misak-ı Milli İlkokulu 4- D sınıfı öğrencileri kendi aralarında aldıkları karar doğrultusunda sınıf öğretmenleri Ahmet Samim Tatar´ın da destekleriyle kendi harçlıklarından birikim yaparak Türk Silahlı Kuvvetleri Güçl

 Akhisar´ın gözden eğitim kurumlarında Misak-ı Milli İlkokulu 4- D sınıfı öğrencileri kendi aralarında aldıkları karar doğrultusunda sınıf öğretmenleri Ahmet Samim Tatar´ın da destekleriyle kendi harçlıklarından birikim yaparak Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı´na bağışta bulundular.

 Misak­­­­-ı Milli İlkokulu 4-D sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu bu maddi bağışın Kahraman ordumuzun Suriye sınırında oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlattığı operasyona denk gelmesi ayrıca önem taşıdı.

 Misak-ı Milli İlkokulu 4-D sınıfı öğrencilerinin bağışına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı yetkilileri aynı güzellikte cevap verdi.  TSK Güçlendirme Vakfı İzmir bölge temsilcisi Albay Gültekin Aşer öğrencilere bu anlamlı borçlarından dolayı teşekkür etmek ve çeşitli hediyeler vermek için Akhisar Misak-ı Milli İlkokulu´na geldi.  Albay Gültekin Aşer öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında harçlıklarından imkanlar dahilinde birikim yaparak TSK güçlendirme Vakfı´na bağış yapmalarının çok anlamlı olduğunu söyledi ve öğrencilere Vakfı adına ve şahsı adına teşekkür etti.

 TSK güçlendirme vakfının yaptığı çalışmalardan bahsetti.

 Albay Gültekin Aşer bağışlarından dolayı 4-D sınıfı adına sınıf öğretmeni Ahmet Samim Tatar´ a bronz madalya ve beratını takdim etti öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

 Okul Müdürü Emin Reşit Demirel ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkemizin göz bebeği olduğunu ve her konuda Türk Silahlı kuvvetlerinin  destekçileri  olduğunu söyledi ve Albay Gültekin Aşer´e  teşekkür etti.  Sınıf öğretmeni Ahmet Sami Tatar ise özellikle Gültekin Aşer´e nazik ziyaretlerinden dolayı ve madalya takdiminden dolayı teşekkür etti.

 Türk Silahlı kuvvetlerinin kalplerinde yer ettiğini operasyonda olan askerlerimize içinde öğrencileriyle beraber duacı olduklarını söyledi.

 TSK Güçlendirme Vakfı İzmir bölge temsilcisi Albay Gültekin Aşer okul yetkilileri ve öğrenciler ile hatıra resmi çektirerek program sona erdi

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI