OKAN BURUK ?BÜYÜK FİNALİMİZİ GÖZTEPE İLE YAPACAĞIZ?DEDİ

OKAN BURUK ?BÜYÜK  FİNALİMİZİ GÖZTEPE İLE YAPACAĞIZ?DEDİ

Teleset Mobilya Akhiarspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Galatasaray´ı 2-0 yenerek finale kalmasından sonra ara vermeden Göztepe maçı hazırlıklarına başladı.

Teleset Mobilya Akhiarspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Galatasaray´ı 2-0 yenerek finale kalmasından sonra ara vermeden Göztepe maçı hazırlıklarına başladı.

Teleset Mobilya Akhiarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde yaptığı  idmana ağrılarıdevam eden Soner Aydoğdu, Serginho, Onur Ayık ve Bilal Kısa katılmadı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk şöyle dedi  ?Tabiki çok sevinçliyiz, yarı finale çıktığımızda hedefimiz finale oynamak olduğunu ilk maçtan önce kendi sahamızda oynamadan önce hedefimizin böyle bir başarıya ulaşmak olduğunu bunun hem bizler için hem de Akhisar halkı için büyük bir mutluluk olacağını yarı final oynamak da önemliydi bizim için ama  finale çıkmak çok daha önemli olduğunu söylemiştik. İlk maçta işler çok istediğimiz gibi gitmemişti ve iyi de oyunumuz vardı, bu maçtada oyunu kazanabilirdik. Ama ümidimizi ikinci maça götürdük maçtan öncede söyledim yani erken gol bulmak bize maçın içine çekecektir. Futbolun içinde Son haftalar da Avrupa liglerinde ve Şampiyonlar liginde gerçekten inanılmaz geri dönüşler olmuştur. Kimsenin beklemeyeceği şeyler olmuştu. Bu da tabiki psikolojik olarak her oyuncuyu etkilerliyor. Yani baktığınızda Şampiyonlar ligindeki sonuçlar 1 gün sonra Avrupa ligine yansımıştır. Bunu seyreden buradaki oyuncular da kafasında herkesi her yerde herkes yenebilir düşüncesi oluştu. Özellikle futbolda psikolojinin ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. Bu da bize oyun içinde daha inançlı olmamızı ve maça daha çok sarılmamızı, dediğim gibi özellikle gol bulduktan sonra daha çok inanmamızı ve rakibimizin de geriye düştüktan sonra  bize çok daha alanlar verdiği gördük, bunu da iyi değerlendirdik. Gol pozisyonları bulduk, goller attık ve günün sonuna baktığımızda finale ulaşan takım biz olduk. Bu da bize tabiki çok büyük bir mutluluk veriyor ve gurur veriyor? dedi .İlk final maçlarının Göztepe olacağının  altını çizen Teknik direktör Okan Buruk sözlerine şöyle devam etti. Ama şu anda tabiki finale çıktık bu da çok değerli o finalden Türkiye Finalinden  önce bu hafta Pazar günü kendi sahamızda Göztepe ile oynayacağımız bizim için özellikle ligdeki maçlarımıza baktığımızda bir final daha var. Ligdeki durumumuz 33 puanı aldık daha sonra  34 puanı bulduk, son haftalardaki istemediğimiz sonuçlar bize farklı düşünceler içerisine itiyor, ama özellikle bu kupa maçındaki morali bununla birlikte dediğim gibi bir final maçına daha odaklanmamız gerekiyor. Hafta sonu oynayacağımız Göztepe maçı bizim için gerçekten çok önemli ve çok değerli. Kendi sahamızda burada seyircimizin de desteği ile bizim de her şeyimizi ortaya koyarak maçta en iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah dediğimiz gibi kazanırsak ileriye daha umutla ve rahat bakacağız. Tabiki lig bitmiyor kazansak da bizim için çok önemli bir maç? dedi.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK