KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

?OKUTAN HASTANE? KİTAP ŞENLİĞİ

?OKUTAN HASTANE? KİTAP ŞENLİĞİ

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi AR-GE birimi tarafından organize edilen ?Okutan Hastane? kitap etkinliği gerçekleştirildi.

     Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi AR-GE birimi tarafından organize edilen ?Okutan Hastane? kitap etkinliği gerçekleştirildi. Hastane Tekel Arkası binasının bahçesinde Akhisar Belediyesinin de katkılarıyla kurulan platformda, AKTİM Sanat Merkezi öğrencilerinin piyano ve bağlama ile yaptıkları dinleti ilgi ile dinlendi. Proje kapsamında açılan kitap standlardan kitaplarını alan öğrenciler müzik eşliğinde okumanın keyfine vardı.

     Hastane AR-GE birim sorumlusu Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Ercüment ÇAVDAR, yaptığı konuşmada; ?Haydi Kitap Okumaya- sloganıyla çocukları kitapla ve sanatla buluşturduk. AKTİM sanat merkezinin katkılarıyla gerçekleşen şenliğimizle, çocuklar hastane bünyesinde bulunan çocuk kütüphanemizden kitaplar aldılar. Amacımız çocuklara kitap okumayı sevdirmek. Hastanemiz kütüphanesine  çocuk kitaplarının bağışının da kabul edildiğini  vurgulayarak, etkinliğimize destek olan Akhisar Belediyesi ve AKTİM sanat merkezine teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI