ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural önümüzdeki sezon transfer çalışmalarının başladığını söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural önümüzdeki sezon transfer çalışmalarının başladığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Altıeylül´e Yılmaz Atabarut Tesisinin kapılarını açan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural tüm oyuncularından memnun olduğunu dile getirerek bir yandan da önümüzdeki sezon transfer çalışmalarını yaptıklarını dile getirdi.  Süper Lig´e çıkacaklarından kuşku duymayan Deneyimli Teknik Adam önümüzde hala uzunca bir süre var. Karşılaşmalar başladığında galibiyetlerimize devam edip seneye hak ettiğimiz yere Süper Lig´e çıkmak için elimizden geleni yapacağız diyerek başladığı konuşmasında ?Liglere verilen arayı Altay hazırlıklarını sürdürerek devam ediyoruz. Öte yandan önümüzdeki bu uzunca süreyi bir dahaki sezon yapacağımız transferler konusunda da kafa yoruyoruz. Antrenörlerimizden Muhammed ve İlhan hoca oyuncularla ilgilendikleri kadar karşılaşma izleyen hocalarda. Onlara gelecek sezon takımda eksik olduğunu düşündüğümüz mevkiiler, yetersiz kalacağını düşündüğümüz mevkiiler için böyle bir çalışma yaptırıyoruz. Paralel olarak bu işler de devam ediyor.? dedi.
YÖNETİM KURULUMUZLA BU KONULARI GÖRÜŞTÜK
Teknik Adam Vural gelecek sezon planlarını Akhisarspor Yönetim Kurulu´yla paylaştıklarını dile getirdi. Vural ?Sezon sonuna kadar nasip olur, olmaz takımın başındayız, bildiğiniz gibi sezon sonunda anlaşmamız son buluyor. Olurda bir problem ile karşılaşır ve devam edemezsek gelecek yılla ilgili tüm planlarımızı Akhisarspor Yönetim Kurulu ile paylaşıyoruz. En azından burada kalsak da gitsek de Yönetim Kuruluna çok ciddi bir rapor vermek istiyoruz. Akhisarspor takımı, Yönetim Kurulu ve camiası gerçekten müthiş. Geçen senede lig düşmesi tamamen şanssızlık. Çok güzel kadrosu vardı. Bu takım boşu boşuna Türkiye Kupalarında, Süper Kupa´da final oynamadı ama nasip. Birileri düşmek durumundaydı oda bize nasip olmuş. Tekrardan geri dönmekte elimizde. Öte yandan bu Lig´de uzun süre kalmak ekonomik açıdan da büyük sıkıntılar yaratır. Ligden çıkamamak demek yönetici arkadaşlara da büyük işler düşmesi demektir. İnşallah bu durumlara maruz kalmadan bu sene hak ettiğimiz yere çıkarız.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ