GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ORYANTİRİNG´E İKİ YENİ ATAMA

ORYANTİRİNG´E İKİ YENİ ATAMA

Manisa´da Oryantiring camiasına yeni atamalar yapıldı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz; Manisa Oryantiring İl Temsilciliği görevine Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Manisa Bölgesi Oryantiring Hakemi olan Figen Taran´ı atarken; Manisa Oryantiring İl Temsilciliği görevinden ayrılan, Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli ve Oryantiring Ulusal Hakemi Fehmi Yaman´ı da , Organizasyon Kurulu Üyeliğine getirdi.

Yeni görevlendirmeler hakkında bilgi veren, Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Özgür Morbel; Her iki arkadaşımız da Oryantiring´in Türkiye deki lokomotif illerinden olan Manisa´da önemli görevlere atanmışlardır. Federasyon Başkanımız Sayın Hacer Akyüz´ün ataması ile Spor İl ve Genel Müdürlüklerince onaylanan Figen Taran ve Fehmi Yaman görevlerine başlamışlardır.

Manisa ve Türkiye Oryantiring´i ne hayırlı olmasını temenni ederken, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz´e de; şahsım ve kurulum adına bu yeni görevlendirmeler için teşekkürlerimi sunuyorum. Her iki arkadaşıma da yeni görevlerinin hayırlı ve başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum dedi.

FİGEN TARAN

1998 Yılından bu yana Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Halen Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir. Yüzme, Voleybol, Badminton, Bocce ve Oryantiring branşlarında sporcu, hakem ve antrenör olarak görev yapmıştır. Macera sporlarına ilgi duyan Taran, Ulusal bir TV kanalının Arjantin´de yapmış olduğu bir macera yarışına katılmış ve yarışma başarısı göstermiştir. Oryantiring branşında çalıştırıcılık ve Hakemlik yapan Figen Taran; iyi düzeyde İngilizce bilmektedir. 10.01.2018 tarihinde Manisa Oryantiring İl Temsilciliği görevine atanmıştır.

FEHMİ YAMAN

1964 yılında Akhisar´da doğmuştur. Küçük yaşlardan bu yana güreş sporu ile uğraşmış ve Türkiye 3.lüğü elde etmiştir. Uzun yıllar Manisa G.H.S.İ.M bünyesinde önce fahri daha sonra kadrolu Güreş Antrenörlüğü yapmıştır. Alt yapıdan yetiştirdiği yüzlerce güreşçiden biri olan Ali Cengiz ilerleyen yıllarda Dünya ve Avrupa dereceleri elde etmiştir. Geçirdiği talihsiz bir kazadan sonra güreş sporunun yanı sıra çeşitli mesafelerde Maraton koşuları, Bocce Antrenörlüğü, Oryantiring Hakemliği yapmış ve halen bu branşların hepsini aktif olarak yürütmektedir. 

Manisa Oryantiring İl Temsilciliği yaptığı dönemde Oryantiring Federasyonunun Ulusal düzeyde yapmış olduğu Koşarak Oryantiring Türkiye Şampiyonaları, Engelli bireylerin yarıştığı Türkiye Patika Oryantiring´i Şampiyonalarında, Bisiklet Oryantiring´i Türkiye Şampiyonasında, Kayak Oryantiring´i Türkiye Şampiyonalarında ve Dünyanın en büyük 3.Organizasyonu olan 23.Deaflympics (İşitme Engelliler Olimpiyatlarında)  Oryantiring Branşında Organizasyonlarda yer almıştır. Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan, Ulusal Oryantiring Hakemliği bulunan Fehmi Yaman evli ve 3 çocuk sahibidir. 12.12.2017 tarihinde  Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyeliğine atanmıştır.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”