Osman Oktay Manisa Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Osman Oktay Manisa Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Mhp Akhisar İlçe Teşkilatından Av.Osman Oktay Manisa Milletvekili aday adayı olduğunu ilçe parti binasında yaptığı açıklama ile yaptı.

Mhp Akhisar İlçe Teşkilatından Av.Osman Oktay Manisa Milletvekili aday adayı olduğunu ilçe parti binasında yaptığı açıklama ile yaptı.
Oktay, açıklamasına başlamadan önce parti başkan vekili Halil Öksüz´e, Kadın Kolları Başkanı Dilek Nisan Çabuk´a ve engelli vatandaşları temsilen Kamil Çağlayan´a çiçek verdi.
Açılış konuşmasını yapan Akhisar MHP İlçe Başkanvekili Halil Öksüz; ?Yepyeni bir seçim sistemi ile ülke yönetimine geçiyoruz. Akhısar´ımızdan beş arkadaş aday adayı olmuştur. Genel merkezimizin bize emanetleridir. Çıkılan bu kutsal yolda mevlam Osman Başkanımıza başarılar diliyorum.?
Katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Oktay; ?Geçen sefer aksilikler yaşadık. Bunun devamı kaldığımız yerden kalan kısmı tamamlamak için 27.dönem milletvekilliği aday adaylığına geçtiğimiz Salı günü itibari ile başvurduk. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 49 yıllık bir ulu çınarın fertleriyiz. Şu anda Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına kayıtlı seksen küsur doksan küsur siyasi parti var. MHP oradaki partiler gibi bir parti değildir. Partimizin bir geçmişi, ideolojisi, felsefesi var. Buradaki bütün arkadaşlarım buna inanmıştır. Bundan 20 -25 yıl önce Akhisar´da bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda idik. Ama şimdi 29 bin oylara kadar oylarımız çıktı. Davamızın temelinde 5 bin şehit var. 1970´ler İstanbul´da üniversitede şehit olan  Yusuf İmamoğlu´na, Ankara´da şehit olan Murat Dursun´a, İzmir´de 1980 ihtilalinden sonra idam edilen Halil Esendağ´ı, Selçuk Duracı´ya , İl Başkanı Cemil Çörlü´yü en son katledilen Fırat Çakıroğlu´nu unutmak mümkün değil. Gerçekten zor bir yerdeyiz. Bu dava zor bir ve kutsal dava.  Şartlar çok ağır. Bizler önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir fikrin temsilcisiyiz. Bu uğurda milletimizle daha içli dışlı olmak, onların dilek ve isteklerini yerine getirmek ve ülkeyi yönetenlerle aralarında köprü olmak amacıyla milletimizin temsilcisi olmak için milletvekili aday adayı oldum. Cumhur İttifakında MHP adayı olarak hizmet etmek istiyorum.
 Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde herkes parti için ne yapabiliriz düşüncesinde olmalıdır. Ülke ciddi bir savaş vermekte bu süreçte neden bu ittifakın içindeyiz ya da değiliz gibi düşüncelerin dışına çıkmamız lazım. Bütün arkadaşlarımızı sandıkta görmek istiyoruz.Çok aday çıkması bizim için sıkıntı değildir. Bu partiye olan ilgidir. Manisa´da otuza yakın bir başvuru var.?dedi.
Konuşma sonunda parti binası önünde pilav hayrı yapıldı.


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ