OTO KUAFÖRÜ MAHMUT HİZMETE AÇILDI

OTO KUAFÖRÜ  MAHMUT HİZMETE AÇILDI

Akhisarda sanay sitesinde Mahmut Oto Yıkama hizmete açıldı.

Akhisarda  sanay sitesinde Mahmut Oto Yıkama hizmete açıldı. Akhisar Hacıishak Mahallesi Nuri Giyik Sanayi Sitesi 7.Bl. Küme evler no 6 ?da Oto Kuaför Mahmut her türlü otomobil ve markalara özel kuaför hizmet vermeye başladı.İşletme sahibi  Mahmut Aracı ?bu gün açılışını yaptığımız iş yerimizin açılışına katılan tüm sevenlerimize ve beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan dost ve arkadaşlara teşekkür ederim. İşyerimiz Oto kuaför Mahmut olarak Köpüklü iç-dış yıkama, motor temizliği, far temizliği, pasta cila, boya koruma detaylı iç-dış temizlik, hizmeti veriliyor. Mahmut  Oto Kuaför olarak Amacımız en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek, sizin aracınızın dış dünyaya en iyi şekilde yansıtmaktır.

İşyerimiz  üstün teknoloji, oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti vermeyi ilke edinmiştir?.

İç-dış yıkamada taban ve koltuk temizliği, boya koruma, pasta cila ve detaylı iç temizlik ile mükemmel temizliğe en kısa zamanda, zahmetsizce ulaşacaklar.Aracına önem veren herkesi Mahmut  Oto Kuaför´e davet ederek müşterileri memnuniyeti bizim için en önemli roldür. Bizde Akhisarlı hemşehrilerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız? dedi. Açılışta davetlilere pilav ve ayran ikramı edild ve edilen dua ile hizmete açıldı.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ