OTOMOBİL TUTKUNLARI AKHİSAR AUTOFEST´E AKIN ETTİ

OTOMOBİL TUTKUNLARI AKHİSAR AUTOFEST´E AKIN ETTİ

Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ?Akhisar AutoFest? adlı otomobil festivaline Akhisarlılar akın etti.

Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ?Akhisar AutoFest? adlı otomobil festivaline Akhisarlılar akın etti. Akhisar Drag pistinde gerçekleşen etkinlikte yüzlerce klasik, spor ve modifiyeli araçlar ziyaretçilere görsel şölen yaşattı.

Farklı markaların en yeni modellerinin de sergilendiği festival, modifiye araçlardan klasiklere, rengarenk modellerle drag pistinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Modifiye araç tutkunları festival kapsamında, her zaman görme imkanı bulamayacakları çok özel araçları görme imkanı buldu. Ziyaretçiler, festivalde DJ Turkuaz performansı ile keyifli anlar yaşarken aynı zamanda modifiyeli ve klasik araçları inceleyerek bilgi aldı. Vatandaşlar Akhisar´da böyle bir etkinliği hayata geçirdiği için Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya teşekkürlerini iletti.

Türkiye´nin dört bir yanından gelen araç sahiplerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ?Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Akhisar AutoFest´i binlerce otomobil tutkununun katılımı ile hayata geçirdik. Türkiye´nin dört bir yanından gelen birbirinden özel araçların sergilendiği festivalde halkımız hem eğlendi hem de araçlar hakkında bilgiler aldı. Umarım seneye daha coşkulu ve güzel bir festivali hayata geçirebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Etkinlik sonunda Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı plaket takdim ederek teşekkür etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM