Özel Akhisar Hastanesi´nde Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü Kutlandı

Özel Akhisar Hastanesi´nde Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü Kutlandı

12 Mayıs Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü Özel Akhisar Hastanesi´nde etkinlik ile kutlandı.

12 Mayıs Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü Özel Akhisar Hastanesi´nde etkinlik ile kutlandı. Hastanenin yemekhane salonunda yapılan törene Başhekim Dr. Hüseyin Cahit Elmacı, Başhekim Yardımcıları Dr. Betül Bayır ve Dr. Mehtap Halaza, Hastane Müdürü Çiğdem İmre Gül ile birlikte Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hanife Mutlu, birim sorumluları, hemşireler ve diğer çalışan personeller katıldı.

Hastane Müdürü Çiğdem İmre Gül; ?Bütün bir yılı yoğun çalışma temposu içinde geçiren ve fedakârlıkla işini en iyi şekilde yapan hemşirelerin Hemşireler Günü´nü kutluyorum. Hemşireliğin; insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan kutsal ve çok onurlu bir meslek olduğunu dile getirerek, "İnsanlar arasında ayrım yapmadan görevini fedakârca yerine getiren hemşirelerimiz bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunmasında hizmet veriyor. Özel Akhisar Hastanesi, hemşireleri ile kaliteli sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşıyor. Bu anlamda; hastanemize ve insanların hayatlarına katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli ekip arkadaşlarımın bu anlamlı gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca; 14 Mayıs Dünya Eczacılık günü dolayısıyla Başhekim Yardımcısı Dr. Betül Bayır tarafından çiçek takdim edildi. Konu ile ilgili konuşan Dr. Betül Bayır, tedavi sürecinin en önemli basamaklarında yer alan eczacılarımızın bu özel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Eczane Mesul Müdürümüz Muhsin Tekin başta olmak üzere, birim çalışanlarımıza sağlık sektörüne ve kurumumuza olan katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.? açıklamalarında bulundu.  

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

“RAMAZANDA ORUÇ TUTANLAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”

DERMATOLOJİ UZMANI DR. HAROVA MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

"AYAKTAN KEMOTERAPİ ÜNİTESİ” HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER