ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ´NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ´NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Özel Akhisar Hastanesi yöneticilerinden Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hanife Mutlu, Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar, Destek Hizmetleri Müdürü Berhan Örnek, Finans Yetkilisi Şengül Şirin, 24 Kasım Öğretmeler günü nedeni ile Gökçeahmet Ortaokulu, Fa

Özel Akhisar Hastanesi yöneticilerinden Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hanife Mutlu, Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar, Destek Hizmetleri Müdürü Berhan Örnek, Finans Yetkilisi Şengül Şirin, 24 Kasım Öğretmeler günü nedeni ile Gökçeahmet Ortaokulu, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Binbaşı Serdar Kandemir Ortaokulu ve Zübeyde Hanım İlkokulu´nu ziyaret ederek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı ve çiçek takdim etti.

Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar, ?Öğretmenlerin çok kıymetli bir göreve sahip olduğunu ve çocukların ilk model aldıkları kişilerin öğretmenler olduğundan söz ederek, bizim için çok değerli olan ve toplumun eğitilmesi açısından önemli rol üstlenen öğretmenlerimizi bu özel günlerinde unutmak olmazdı. Kurum olarak öğretmenlerimizin emeklerine karşılık her zaman yanlarında olduğumuzu ve bundan sonra da olacağımızın sözünü veriyoruz.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET