ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ “HER DAİM ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ “HER DAİM ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası sağlık protokolü imzaladı.

Özel Doğuş Hastanesi ile Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, oda üyelerinin ve birinci derece yakınlarının Özel Doğuş Hastanesinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak sağlık protokolüne imza attı. Sağlık protokolünü Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Samet Gögen ile Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Men imzaladı.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Samet Gögen, Doğuş Hastanesinin açıldığı günden bu yana her daim sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu ve özellikle esnaflar için sağlık alanında ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca Samet Gögen; “Bizler Özel Doğuş Hastanesi olarak Akhisar halkının ve özellikle sivil toplum kuruluşlarının her daim yanındayız. Herkes, bir birey ve kurum olarak Akhisar’ı temsil ediyor. Bizler birbirimize sahip çıkmalıyız ki hem bölgemize hem ilimize hem de ülkemize katkımız olsun. Bizler de Özel Doğuş Hastanesi olarak bir nebzede olsa katkımız olsun istiyoruz.” dedi.

Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Men, Özel Doğuş Hastanesine desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletirken; “Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan hizmete açılması Akhisar için büyük kazanç olarak görüyorum. Yeni bölümlerin açılacak olması da Akhisar ve bölge için çok büyük bir atılım. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yakın bir zamanda bende Özel Doğuş Hastanesine gelerek muayene oldum. Yeni dizaynı ve güler yüzlü personelinizden özellikle çok memnun kaldım. İyi bir kadro ve çalışma ekibi oluşturulmuş ve daha da iyi olacağına inanıyorum. Tekrardan bizimle yapmış olduğunuz sağlık sözleşmesinden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Her iki kuruma da hayırlı olmasını dilerim.” dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”