GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

POMEM KURSLARI BAŞLIYOR

POMEM KURSLARI BAŞLIYOR

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8 bin polis memuru alınımının yapılacağının açıklanmasının ardından POMEM kurs kayıtları başladı.

Bu kapsamda istenilen şartlara uygun kişiler başvuru hakkı kazanırken mülakat hazırlıklarına da hızla start verildi. İlçemizde alanında uzman Antrenör Serkan Akkuş, Fırat Çeler ve Yeşim Halis´de Pomem spor mülakatına hazırlık kursunu başlattıklarını gazetemize verdikleri özel röportaj ile kamuoyuna açıkladılar. Antrenörler tarafından belirlenen ve hazırlanan çalışma alanlarında önümüzdeki hafta vatandaşlara eğitimin başlayacağını belirten Antrenörler, katılım sağlamak isteyenlerin 0 554 441 6737 - 0 507 733 3282 - 0 553 144 9391 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşmaları gerektiğini belirttiler.

COVID-19 ÖNLEMLERİ

8 bin polis memuru alımının açıklanmasının ardından antrenörler tarafından belirlenen çalışma alanlarında önümüzdeki hafta hazırlıklara başlanılacağını belirten Antrenör Serkan Akkuş ve Fırat Çeler gazetemize verdiği özel röportajda hazırlık sürecinde temizlik, mesafe ve Covıd-19 kapsamında tedbirlere uyularak bu faaliyeti gerçekleştireceklerini belirttiler. Konu üzerine konuşan Serkan Akkuş ?Her sene olduğu gibi bu senede POMEM alımlarının açıklanmasının ardından spor mülakatı hazırlık kursumuzu başlattık. Tedbirler kapsamında gerçekleştireceğimiz kursumuza HES kodu ile giriş yapılacak olup kurs öncesi ve sonrasında katılımcıların ateşleri muhakkak ölçülecek. Herkesin bu konuda duyarlı davranacağını da düşünüyoruz.? dedi.

Serkan Akkuş´un ardından sözü alan Fırat Çeler ?Katılımcılar kursumuza lütfen eşofmanlarıyla katılım göstersinler. Şahsi havlularını ve içme sularını da beraberinde getirsinler. Kursumuzun yaş ortalaması yetişkin olacağından dolayı kendilerinin de bu konuya bilhassa dikkat edeceklerini düşünüyoruz.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ