SPOR

SPOR Haberleri

POTADA DERBİ AKHİSAR´IN

POTADA DERBİ AKHİSAR´IN

YEŞİL DEVLER ZİRVEYİ BIRAKMADI

Türkiye Basketbol Ligi´nin 9. haftasında iki Manisa ekibi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Akhisar Belediye Basketbol takımı karşı karşıya geldi. Yeşil Devler oldukça çekişmeli geçen mücadeleden 85-84 galip ayrıldı.
Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri´nin izlediği müsabaka seyir zevki yaşatarak geçti. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında seyircisiz oynanan derbi de yüzü gülen taraf ev sahibi ekip oldu. İlk periyoda hızlı başlayan iki takımda molaya 24-23´lük skor ile Akhisar Basket´in üstünlüğünde girdi. ikinci periyot 51-39 tekrar Akhisar üstünlüğü ile geçildi. Yarının bitmesinin ardından üçüncü periyotta rakibinin hızlı hücumlarına engel olamayan Manisa BŞB, bu periyodu da 69-62 geride kapattı. Son periyotta rakibini pota altında iyice zorlayan Yeşil Devler çekişmeli geçen mücadeleden 85-84 galip ayrıldı. Böylelikle Akhisar Belediyesi Basketbol takımı zirvedeki yerini korumayı başardı. 16 puan ile 2020-2021 sezonu 9. hafta mücadelesinin ardından şampiyonluğa giden yolda Akhisar temsilcisi zirvede yolcuğuna devam ediyor.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 9.Hafta Karşılaşması

Salon: Akhisar Spor Salonu

Hakemler: Önder Yılmaz, Mehmet Onur Sönmez

Akhisar Basket: Troy(15), Marvin(9), Doğulan(19), Can(5), Deniz(21), İlker(10), Fatih(2), Berkay(5), Gökhan(8),

Baş Antrenör: Levent Üzümcü

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Marcus(25), İnanç, Kaan(2), Tolga(8), Ramazan(6), Gökhan(3), Calvin(12), Alican(17), Umut(9), Recep(2),

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

1.Periyot:24-23

2.Periyot: 27-16

3.Periyot: 18-23

4.Periyot: 16-22

Maç Sonucu: 85-84 Akhisar lehine

MÜCADELE ÖNCESİ TATLI ATIŞMA

Akhisar Belediyesi Basketbol takımı ile Manisa BŞB´nin oynayacağı TBL 9. hafta mücadelesi öncesi iki kulüpte resmi Twitter hesaplarından esprili dille atıştı. Ev sahibi Yeşil Devler´in sitesinde ?Başka bir açıdan da kusursuz bir lezzet derbisi, hoşgeldiniz.? paylaşımı ardından Manisa BŞB´de ?Hoş bulduk. Lezzetli bir müsabaka olsun. Kaybeden tatlıyı alır.? Paylaşımı gerçekleştirildi.

 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK