PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN AKHİSARLILARLA BULUŞTU

PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN AKHİSARLILARLA BULUŞTU

Psikolog Yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Akhisar Genç İş Adamları Derneği konuğu olarak ?İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim Yaşama ve Çalışma Sevinci Lider Yönetici? olarak Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda seminer verdi.

Psikolog Yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Akhisar Genç İş Adamları Derneği konuğu olarak ?İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim Yaşama ve Çalışma Sevinci Lider Yönetici?  olarak Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda seminer verdi.

 

Prof. Dr. Dökmen seminerde farklı anlatım tekniği ve interaktif uygulamalarla ailede ve iş yerinde sağlıklı iletişimin, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın önemine değindi.

Konferansta birçok konuya değinen Dökmen, ?Her durumda mutlu olmak zorunda değilsin ama güçlü olmak zorundasın? diyerek kriz anlarında edinilen bakış açısından bahsetti. Hayatı bırakmayan, mücadele edenin iyileşme yüzdesinin de yüksek olduğunu ifade eden Dökmen, ?Yaşama azmi iyileştirir. Yaşamın perde aralığında daima bir ışık vardır. Asla pes etme. Türkiye´de yılgınlık hakim ama kültürümüzde yılmazlık da var.? diye konuştu. Toplumdaki yaklaşımın kız ve erkek çocuklarına göre farklılık gösterdiğine, anne ve babaların çocuk yetiştirme biçimlerine değinen Dökmen, ?Çocuğa özgüven vermek şart. Bunu sağlamak için de onlara sorumluluk ve seçme özgürlüğü vermelisiniz.? ifadelerini kullandı. 

 

Yoğun ilgiyle geçen konferansa, Akhisar Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir,  Akhisar Ticaret ve sanayi odası başkanı Mehmet Ulusoy, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayları Besim Dutlulu Altan Tavlı, İş adamları, Öğretmenler ve çok sayıda davetliler katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ