RÖVANŞA HAZIRLIK SÜRÜYOR

RÖVANŞA HAZIRLIK SÜRÜYOR

TFF 1. Lig Play-Off mücadelelerinin ilk karşışaşmasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Akhisarspor, tekrar kendi sahasında Karagümrükspor ile karşılaşacak.

TFF 1. Lig Play-Off mücadelelerinin ilk karşışaşmasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Akhisarspor, tekrar kendi sahasında Karagümrükspor ile karşılaşacak.  Akhisarspor, İstanbul beraberliğinden döndükten hemen sonra Pazar günü saat 21.00´de oynanacak mücadeleye odaklandı. Teknik Direktör Yılmaz Vural gözetiminde antrenamlara devam eden takım rövanş maçınıda alarak finalde karşısına çıkacak rakibinide eleyerek yeni sezonda Süper Lig´de mücadele etmek hedefinde. Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ?Karagümrükte aldığımız beraberlik bize daha da ümit verdi. Hedefimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Lig´in başında söylediğimiz bir söz vardı, Akhisarlı sporseverler, taraftarlar takıma sahip çıktı mı, bu takımın yeri Süper Lig olur, diye. İnşallah bunuda futbolcularımın başaracaağına canı gönülden inanıyor ve güveniyorum. Gönül isterdiki bu maçta taraftarımız ile birlikte bu çoşkuyu ve mutluluğu hep birlikte yaşamak. Ancak ülkemizi tehdit eden Covid-19 tedbirleri nedeniyle devletimizin almış olduğu kararlar çercevesinde biliyorsunuz maçlara ara verildi, daha sonrada seyircisiz olarak oynanmaya başladı.  İnşallah bu günlerinde geçeceği taraftarımızın stadı doldurarak takıma tam destek vereceği günler gelecek.?dedi.

Son antrenmanına bugün çıkacak yeşil siyahlı ekipte eksik yok. Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisi´nde çalışmalarını sürdüren ekip galibiyet hırsıyla mücadeleyi dört gözle bekliyor.

AKHİSARSPOR´UN MUHTEMEL 11´İ

Akhisarspor´un, Karabükspor ile oynayacağı Play-Off rövanş karşılaşmasına; M. Lukac, Tolga, Uğur Aslan Kuru, E. Cocalic, Kadir, Eray, R. Rotman, Onur Ayık, Theodor Bjarnason, Vrsajevic, Bertuğ Bayar ilk onbiriyle başlanması bekleniyor


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP