SİYASET

SİYASET Haberleri

SAADET PARTİ´DEN AÇIKLAMA

SAADET PARTİ´DEN AÇIKLAMA

HELVA HAYRI İPTAL EDİLDİ

Saadet Parti Akhisar İlçe Başkanı Fikret Aysu ve Yönetim Kurulu kararıyla Türkiye Cumhuriyeti önceki Başbakanlarından 27 Şubat 2011´de hayatını kaybeden Necmettin Erbakan´ın ruhuna 28 Şubat Cuma günü, Cuma Namazının ardından yapılacak helva hayrı, 27 Şubat gecesi İdlib´te yaşanan hain terör saldırısında 33 askerimizin şehit olması sonucu iptal edildi. Konu üzerine Akhisar Kaymakamlık binası önünde basın açıklaması yapan Saadet Parti Akhisar İlçe Başkanı Fikret Aysu, içimiz yanıyor diyerek ilçe başkanlarına büyük bir miting düzenleyelim, kıyama duralım davetinde bulundu. Aysu basın açıklamasında ?Çok değerli basınımız, sevgili Akhisarlı hemşehrilerim, bu gün burada, Kaymakamlık binamızın önünde rahmetli Erbakan hocamızın ölüm yılı dolayısıyla etkinliğimizi yapacaktık. Çok değerli Akhisarlı hemşehrilerimize helva hayrında bulunacaktık fakat bildiğimiz gibi yine ülkemiz hain bir saldırıya uğradı.

VATAN TOPRAĞINA 33 VATAN EVLADINI DAHA UĞURLADIK

Vatan toprağına 33 vatan evladını daha uğurladık. Bildiğiniz gibi Amerika´nın Suriye´deki güçleriyle, Rusya´nın güçleriyle ve onun arka planında olan siyonist güçlerle ülkemiz bir mücadele içerisinde. Burada açıkça söylüyorum, ne kadar da dost desek Amerika kafirine, İsrail kafirine ve Rus kafirine bütün kinimle nefretimle Allah kahreylesin diyorum. Allah onları yaptıkları bu planda boğsun diyorum. Şehitlerin kanında onların boğulmasını diliyorum. Cenâbı Allah inşallah onlara bu yaptıklarını fazlasıyla ödettirecektir. Değerli hemşehrilerim içimiz yanıyor. İnanın Biz Saadet Partisi olarak burada yapacağımız etkinliği kesinlikle unuttuk.

ŞEHİTLERİMİZİN ACISINI KALBİMİZDE YAŞIYORUZ

 Şehitlerimizin acısını kalbimizde yaşıyoruz. Onlara Cenâbı Allah´ın en güzel rahmetiyle muamelesini diliyoruz. Onları peygamber efendimize(sav) komşu etsin. Bizleride onların şefaatine nail eylesin inşallah. Cenâbı Allah buyuruyor ki; Hristiyanlar ve Yahudiler sizin dostunuz değildir. Onlar ancak birbirlerinin dostudur. Evet değerli kardeşlerim, ülke olarak millet olarak artık kıyama durmamız gerekiyor.

İLÇE BAŞKANLARINA SESLENİYORUM, KIYAMA DURALIM

Bunu bütün kardeşlerime başta Akhisar´daki  iktidar partisinin ilçe başkanına, muhalefet parti ilçe başkanlarına ve diğer muhalefet ilçe başkanlarına sesleniyorum. Bizler Akhisar´ımızda müthiş bir miting yapalım. Kıyama duralım. Allah´ın izniyle inşallah bu kıyam birilerine elbetteki taş olarak gidecektir, füze olarak gidecektir. Bundan emin olalım. Ben bunu bugün burada bütün siyasi parti kardeşlerimize teklif ediyorum, iç acımız gerçekten çok büyük, içimiz yanıyor.Şehitlerimiz gerçekten bağrımızı sızlattı. Rabbim oları en güzel şekilde ağırlasın. En güzel şekliyle rahmetiyle muamele eylesin. Cenâbı Allah onları cennetinin en güzel yerinde ağırlasın diye bütün kalbimle dua ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bugünkü etkinliğimizi yapamadık, yapamama sebebimizide sizlere sıralamış bulunuyorum. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum, Allah´a emanet olun.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ