SAADET PARTİSİNİN KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

SAADET PARTİSİNİN KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Akhisar Saadet Partisinin her hafta pazartesi günleri genel olarak düzenlediği toplantısının bu haftaki gündeminde yapılacak olan kongre çalışmaları vardı.

Akhisar Saadet Partisinin her hafta pazartesi günleri genel olarak düzenlediği toplantısının bu haftaki gündeminde yapılacak olan kongre çalışmaları vardı. 

Akhisar Saadet Partisi her hafta pazartesi günleri genel olarak düzenlediği toplantısında  bu hafta 29 Nisan´da yapılacak olan 6. Genel Kurul hazırlıklarına başladı. Saadet partisi İlçe teşkilat başkanı Fikret Aysu başkanlığında dernek binasında yapılan toplantıya önceki dönem Büyük Birlik Partisinden Manisa Milletvekili aday adayı olan ve daha sonra Saadet partisine geçen Akhisar esnaflarından Süleyman Avcı´da katıldı. Saadet Partisi ilçe teşkilat başkanı Fikret Aysu başkanlığında yapılan toplantıda kongre öncesi yapılacak çalışmalar, ziyaretler, üye çalışmaları gibi konular gündeme alınır iken 29 Nisan´da yapılacak olan Saadet Partisinin Akhisar Kongresine Genel Başkan Temel Karamollaoğlu´nun da katılacağı öğrenildi. Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Fikret Aysu ?Saadet Partisi Akhisar İlçe teşkilatımızın 29 Nisan´da yapılacak olan kongresinin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah´tan niyaz ederim. Biz Saadet partisi olarak halkımızın refah içinde mutlu, huzurlu bir hayat sürmesini istiyoruz. Biz, teşkilat mensuplarımız aracılığı ile milletimizi bilgilendirerek onun ülke gerçeklerini öğrenmesini ve seçimlerde Saadet Partimize oy vererek saadete kavuşmasını temin etmeye çalışıyoruz.Bu nedenle 29 Nisan´da yapılacak olan kongremizden sonra yine durmadan yılmadan halka hizmeti hakka hizmet olarak görüp çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edecğiz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ