SAĞLIK-SEN DE ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ´NDE

SAĞLIK-SEN DE ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ´NDE

Özel Doğuş Hastanesi, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Manisa Şubesi ile sağlık protokolü imzaladı.

Özel Doğuş Hastanesi, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Manisa Şubesi ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, SAĞLIK-SENüyeleri hastane imkânlarından indirimli olarak yararlanabilecek.      

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Manisa Şubesi adına Akhisar Temsilcisi Fatih Gündüz; Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL´ı yerinde ziyaret etti.

Yapılan sağlık protokolünün SAĞLIK-SEN Manisa Şubesi üyelerini kapsadığını söyleyen Muhammed Mustafa ÇAKIL, ?Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi ülkemiz için canla başla çalışan sağlık çalışanlarını temsilen kurulmuş SAĞLIK-SEN ile de anlaşmış bulunuyoruz. SAĞLIK-SEN, 211 bin üyesiyle hem sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını temsil etmekte hem de sendikacılığa artı değer katmaktadır. Ben hastanemiz adına Sendikaya ve Fatih Beye teşekkür ediyorum.? dedi.

Sendika adına konuşan Fatih Gündüz de, ?Biz Manisa SAĞLIK-SEN olarak üyelerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi ile sözleşme yapma nedenimiz, 22 yıllık bir tecrübe ve güçlü hekim kadrosunun yanında buraya gelen hastalarımızın aldığı hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşamamasıdır. Bende sendikamız adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET