SAGLIK

SAGLIK Haberleri

SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADILAR

SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADILAR

AKHİSAR BELEDİYESİ İLE AKHİSAR ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADI

Akhisar Belediyesi ile Akhisar Özel Doğuş Hastanesi sağlık hizmetleri kapsamında personel indirimini kapsayan protokole imza attılar.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili ile Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Özge Keskinkale Akhisar Belediyesinde bir araya gelerek, belediye personelinin Akhisar Özel Doğuş Hastanesinin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacağı protokole imza attılar.

Yapılan protokol kapsamında belediye personeli ve birinci derece yakınları (anne, baba, eş, çocuk) Akhisar Özel Doğuş Hastanesinin sağlık hizmetlerinden indirimlerinden faydalanacağı bildirildi. Yapılan protokolde belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının tanı ve ileri teknik hizmetleri, cerrahi branşlar, dahiliye branşları, oda ücretleri ve diğer hizmetlerden indirimli faydalanacağı öğrenildi.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcı Ekrem Kayserili yapılan protokolün belediye personeline ve Özel Doğuş Hastanesine hayırlı olması temennisinde bulunurken, Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan hizmete açılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Özge Keskinkale, hastane hakkında bilgilendirme de bulunurken yapılan protokolden ötürü memnuniyetini dile getirdi ve protokolün her iki kuruma da hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET