SAĞLIKÇILARA ALKIŞ DESTEĞİ AZ

SAĞLIKÇILARA ALKIŞ DESTEĞİ AZ

Sağlıkçılara tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında görev yapan sağlık ekiplerine alkışlarla moral desteği verilmişti.

Sağlıkçılara tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında görev yapan sağlık ekiplerine alkışlarla moral desteği verilmişti.

Türkiye genelinde yapılan moral desteği sağlık bakanının çağrısı üzerine başlamış ve herkes sağlık çalışanlarına evlerin balkonlarından ve pencerelerinden alkışlar yapmıştı. Her zaman görevi başında vatandaşın din, dil, ırk gözetmeden hizmete koşan her türlü zorluklarla karşılaşan, yerine göre vaka başında şiddet gören, 112 sağlık ekiplerinin hizmeti sadece alkışla takdir edilmemeli. Avrupa ülkelerinde yoğun bir etki gösteren koronavirüs, Türkiye´de görülmesinden sonra 7/24 görev başında olan sağlık çalışanlarına saygı göstermek ve moral vermek her zaman gerekli. Türkiye´de de  görülmesinden sonra sağlık çalışanları yine halkın ve vatandaşın sağlığını göz önünde bulundurarak ?Biz sizin için burada kalıyoruz, sizde bizim için evde kalın.? diyerek ?Evde kal Türkiye, evde kal Akhisar, sağlıkla kal!? diyerek 65 yaş üstünü ve kronik hastalığa sahip vatandaşların dışarıya çıkmamalarını istediler.  

 


Haber Kaynak : erhan çelik


FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

“RAMAZANDA ORUÇ TUTANLAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”

DERMATOLOJİ UZMANI DR. HAROVA MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

"AYAKTAN KEMOTERAPİ ÜNİTESİ” HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER