Saha İçindeki Dostluk Dışarıya Da Yetti !

Saha İçindeki Dostluk Dışarıya Da Yetti !

Akhisar 1970 Masterler ile Diyarbakır karması Akhisar Göleti Kovalık mevkiinde oynan maçta skor tabelası her saniye kardeşliği göstermişti

Akhisar 1970  Masterler ile Diyarbakır karması  Akhisar Göleti Kovalık mevkiinde oynan maçta skor tabelası her saniye kardeşliği göstermişti. Saha da maç öncesi ve maç esnassındaki dostluk ve kardeşlik maç sonrası da renkli  görüntüler ile iç sahada olduğu gibi  saha dışına da yansıdı.

Oynanılan müsabakanın ardınan iki takım oyuncuları buluşarak Lale Lokantasında akşam yemeklerini yediler. Diyarbakır Karması Takım Kaptanı Şener Özdil akşam yemeği sonrası sürpriz yaparak adeta Diyarbakır Lezzeti Çiğköfteyi Akhisarspor Gölet Cafe´ye taşıdı. Oyuncuların aileleriyle birlikte katıldığı ?Çiğköfte Partisi?nden çevrede oturan vatandaşlar da yararlandı.

Birlik ve Berberliğin hiçbir zaman eksik olmadığı bu güzel ortamda ülkemizin  böyle organizasyonlara ihtiyacı olduğunu belirten Diyarbakır Karması Takım Kaptanı Şener Özdil:? Burada bulunan herkesi Diyarbakıra da davet ediyoruz. Bundan sonra Diyarbakır´da bir değil, bin eviniz var. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz bir telefon kadar uzağınızdayım.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : erhan çelik


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK