KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Şehit Hasan Acar Ortaokulu sergisi açıldı

Şehit Hasan Acar Ortaokulu sergisi açıldı

Akhisar Şehit Hasan Acar Ortaokulu, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açılışı yapıldı.

Akhisar Şehit Hasan Acar Ortaokulu, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açılışı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Okul Müdürü Musa Ertürk, Resim Öğretmeni İlkay Çapan ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Asude Can ile öğrencilerin katılımı ile sergi açıldı.

Özellik öğrencilerin mucit eserleri büyük ilgi görürken el işi eserler ise görülmeye değerdi. Okul Müdürü Musa Ertürk, yaptığı açıklamada, ?Öğrencilerimiz, Teknoloji Tasarım derslerinde yapmış oldukları çalışmaları sergilemeleri, öğrencilerin derslerinde yapmış olduğu çalışmalar, öğrencilerin düşünme gücünü, düşünme becerilerinin el becerilerine dönüşerek onların yeteneklerini ve farkındalıklarını ortaya çıkartmak adına bu sergiyi çok önemsiyoruz. Teknoloji ve Tasarım öğretmeni arkadaşlarıma ve emeği geçen bütün öğrencilerimize tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI