SEYİTAHMET İÇME SUYU TESİSİ´NE İNCELEME

SEYİTAHMET İÇME SUYU TESİSİ´NE İNCELEME

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç Akhisar ilçesini ziyaret ederek sahada inceleme gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç Akhisar ilçesini ziyaret ederek sahada inceleme gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç, Akhisar ilçesini ziyaret etti. Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik ile ilçedeki çalışmalar hakkında görüşen Daire Başkanı Anaç, ardından Seyitahmet İçme Suyu Tesisi´ne geçti. İlçe Şefi Özgedik ve dairede görevli teknik personel ile birlikte tesisi gezen Anaç, içme suyu sondajlarına enerji sağlayan pompalar ve diğer sistemlerle ilgili incelemelerde bulundu. Sıcaklıkların artış gösterdiği yaz ayları öncesinde rutin kontrollerin hassasiyetle yapıldığını belirten Anaç, ?Vatandaşlarımızın yaz mevsiminde su sıkıntısı çekmesini önlemek amacıyla ilimiz genelinde çalışmalarımız sürüyor. Olası arızaların bu teknik incelemeler sayesinde tespiti de daha mümkün hale geliyor ve böylelikle mağduriyet oluşması engelleniyor. Hizmet kalitemizi daha da yükseltmek amacıyla sahada gece gündüz demeden mesaimizin başında olmaya devam edeceğiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ