SOMA´DA 301 MADENCİ TÖRENLE ANILDI

SOMA´DA 301 MADENCİ TÖRENLE ANILDI

Vali Ahmet Deniz Soma´da 13 Mayıs 2014 günü meydana gelen ve 301 madencinin şehit olduğu maden kazası yıl dönümüne katıldı.

Vali Ahmet Deniz Soma´da 13 Mayıs 2014 günü meydana gelen ve 301 madencinin şehit olduğu maden kazası yıldönümüne katıldı.

Soma 301 Madenci Şehitliğinde yapılan anma törenine Vali Ahmet Deniz´in yanı sıra Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Basevirgen, Soma kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Müftüsü Sinan Cihan, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ahmet Deniz ve beraberindekiler şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı ve şehitler için dua etti.  Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Vali Deniz, onların acılarını paylaştı.

301 maden şehidinin ruhuna Kuranı Kerim okundu, İl Müftüsü Sinan Cihan okunan hatimlerin duasını yaptı.

Böyle acıların olmamasını temenni eden Vali Ahmet Deniz, ?13 Mayıs 2014 tarihinde Cumhuriyet Tarihimizin en büyük hadiselerinden birini yaşadık. Maden kazasının yaşandığı ilk andan itibaren Devletimizin bütün imkanları seferber edildi. Maden şehitlerimizin yakınları da bizlere emanet, her zaman onların yanlarındayız. Rabbim şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin, acılı ailelerimize de sabır versin.? dedi.

Daha sonra Vali Deniz ve beraberindekiler Şehitlikteki törenin ardından, Soma Ulu Camiinde maden şehitleri için okutulan mevlit programına katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ