GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

SPİL´E İLK KAR DÜŞTÜ

SPİL´E İLK KAR DÜŞTÜ

Manisa´nın eteklerine kurulduğu 1517 metre yüksekliğindeki il ile ismi bütünleşen Spil Dağı´na 2021 yılının ilk karı düştü.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı kuraklık tehdidinin her geçen gün arttığı bugünlerde il genelinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmur akabinde Spil Dağı´na yılın ilk karının düşmesi vatandaşlarda sevinç yarattı. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle Manisa Spil Dağı´na yağan karla beraber termometrelerde ani düşüş yaşandı. Ocak ayının ortasına gelirken hava sıcaklığı mevsim normalleri seviyesine geldi. Edindiğimiz bilgiler neticesinde önümüzdeki günlerde -7 dereceye kadar havanın soğuması bekleniyor ve ilerleyen günlerde karla karışık yağmur beklentisi de var.
Kar yağışı az olan ilçemizde -7 derecelere kadar inecek hava sıcaklığı vatandaşlarda bu sene bizde beyaza örtüneceğiz fikrini oluşturdu. Yer altı sularının beslenmesi bakımından önemli yere sahip kar yağışı ilçemizde de dört gözle bekleniyor.
Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik´te Spil Dağına yılın ilk karının düşmesi sonrası sosyal medya hesabından görselle destekli paylaşım gerçekleştirdi. Çelik tarafından yapılan paylaşımda ?Spil Dağına yılın ilk karı yağmaya başladı. Bu gece 22.50 itibarı Spil´de durum? ve ?Spil´de yılın ilk karı? ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ