SPOR CAMİASINDAN AKHİSARSPOR İÇİN ORTAK MESAJ?

SPOR CAMİASINDAN AKHİSARSPOR İÇİN ORTAK MESAJ?

Akhisar´daki spor ve taraftar dernekleri bir süredir sıkıntılı günler geçiren, idari ve maddi problemleri ile gündemden düşmeyen Akhisarspor´la ilgili ?acil çözüm´ isteklerini belirttikleri basın açıklaması yaptı.

Akhisar´daki spor ve taraftar dernekleri bir süredir sıkıntılı günler geçiren, idari ve maddi problemleri ile gündemden düşmeyen Akhisarspor´la ilgili ?acil çözüm´ isteklerini belirttikleri basın açıklaması yaptı. Merkez park kulüpte yapılan basın açıklamasına, Akhisarspor´da uzun süre yöneticilik yapan başkanların yanı sıra, Akhisarspor´da ve Akhisar´da birçok spor faaliyetinde emek ve sorumluluk sahibi dernek yöneticileri katıldı. Yerel yöneticilere ve takımın yöneticilerine net mesajlar veren katılımcılar açıklamalarının yankı ve karşılık bulacağını belirttiler.

Net bir mesaj verdiler; Kavgayı bırakıp çözüm üretin?

Tüm spor ve taraftar dernekleri adına açıklama yapan TÜRFAD başkanı Nurullah Zağlı Akhisarspor için bir an önce çözüm üretilmesi için Akhisarspora emeği geçen herkesin sorumluk alması gerektiğini belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi.

Bizler; Akhisar Futbol Adamları Derneği ,1970 Akigo Taraftar Derneği, Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği ve Türfad Akhisar şubesi olarak, Süper ligden düşen takımımızda sezon bitiminden bugüne kadar hiçbir gelişme olmadığından endişeliyiz .futbolcuların birçoğunun takımdan ayrılacağından dolayı takım iskeleti bozulacağından endişeliyiz.En önemlisi yeni yönetimin hala oluşmamasından endişeliyiz. Endişemiz takımımızın 2011 -2012 süperligte oynayan daha sonra amatör lige kadar düşen manisaspor durumuna düşmesi... Hepimizin bildiği üzere Manisaspor´daki iç çekişmeler ve maddi imkansızlıklardan dolayı takım, amatör kümeye düştü. Akhisarspor´un başarılı olduğu dönemlerde takımla belediyenin ve diğer kurumların ahenkli şekilde birlikteliği gözlenmiştir. Bu yüzden bizler Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, daha önceden Akhisarspor´da yöneticilik yapmış futbol adamları, kısaca Akhisarspor´a gönül vermiş tüm kesimlerin bir konsensus içinde yeni yönetim oluşturulmasını, yeni yönetimin taraftarlarıyla yeniden kucaklaşmasını ve yeniden Akhisar halkını sokaklara dökecek bir takım yapılmasını acilen istiyoruz. Akhisarspor sevdalısı ve takımın 12 numarası olarak derneklerimiz fikirleriyle, eylemleriyle her zaman Akhisarspor´un yanında olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI